huk 100 Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 Uben co z długim wekendem i oczywiście całym starym składem z tamtego roku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 sory może to powinno być w spotakniach -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Fiodor pytali sie o ciebie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 Ci sami co o Ciebie? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 :D heh ,nie ,nie ci sami ,nasz wspolny kolega sie pytal o Ciebie ( ten z brodka ),ale zsylam stresy na ludzi ; P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 A już myślałem że nowe sukcesy operacyjne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 hehh ale kto wie ,sprawa podobno ma charakter rozwojowy ( dobrze napisalem charakter czy powinnem napisac harakter ? ) Co pol roku krat robi z ludzi ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 2 Kwiecień 2007 Share Napisano 2 Kwiecień 2007 ps ; D -tez wieloznaczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 3 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2007 uben chyba śpi - fiodor ja coś by się zmieniło to daj znać -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 dzięki huk , bardzo miło by było sie znowu spotkać , ale nastawiłem się na lipiec , zapewne tak jak Fiodor , teraz to z kasą nie wyrobie a rodzinkę na kilka dni zabrać tyle km. to kupa kasy , na razie zbieram mamone na lipiec , mam nadzieje że zaproszenie będzie aktualne i że się spotkamy , jakby się coś przeinaczyło ;-) to dam znaka , pozdrawiam i Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Wiesz że nie zbaczam z raz obranej drogi ja już się pakuje hehe-a na lipiec z Fiodorem jaki termin macie porodu heheh- wody już odeszły ?-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2007 Radzę wam już teraz dryndnąć do Dany o miejsce więcej już nie pisze tu, jak coś to na priva albo na telefon -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 7 Kwiecień 2007 Share Napisano 7 Kwiecień 2007 damy rade, jeszcze kawałek czasu jest do lipca , będziemy w kontakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2007 teraz jadę w niedziele co do lipca to tylko pierwsza połowa -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.