maxim026 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 panowie mam pytanko jak to jest z łażeniem we francii z wykrywaczem, a dokładnie to chodzi mi o Bretonie.jezeli ktos coś wie to prosze o wypowiedz
Kaligari Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 ja chodzilem po francji.a dokladnie w mijscu walk pewnej dywizji SS i,no wlasnie:wyruszylem rano jak jeszcze bylo ciemno(zeby nikt niewidzial)wiekszosc lasow we francji to rezerwaty lub parki nacjonalnetakze jest to karalne,wiec chodzilem z dusza na ramieniu.Kary we francji sa bardzo slone,obojetnie za cofanciki byly,niemieckie i amerykanskie i kupe odlamkow.A na koniec dnia pogonily mnie dziki.Przemarzniety,zmeczony wrocilem do domu ale warto bylo:)pzdr.
maxim026 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 kary sa fajne to wiem, ale tereny sa dość kiepskie w większości to skaly .. a ze miejsc jest ciekawych i to od groma a zwłaszcz to z 1 wojenki i nie tylko, .dzieki za wypowiedz
Horst Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 francia... koniec świata... kup sobie słownik ortograficzny a nie wykrywacz metali! Albo wykrywacz błędów! Ale wstyd!
karpik Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 Najlepiej zgłoś do TW. Mam wrażenie/nadzieje, że maxim to specjal zrobił.
maxim026 Napisano 27 Marzec 2007 Autor Napisano 27 Marzec 2007 te HORST se ku słownik nie wykrywacz chachqacha Dobre to ;;))) a ja powiem Ci tak..... ANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN. to ty do słownika
Horst Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 Faktycznie inteligentna wypowiedź na poziomie dorosłego człowieka. Pogratulować.
Kaligari Napisano 28 Marzec 2007 Napisano 28 Marzec 2007 ..ja niewiem?!noramlnie dziecinada...to chyba lezy w naszej polskiej naturze zeby sobie nawzyjem dosrywac.Czasami wydaje mi sie ze niektorzy tylko czekaja na to zeby kogos zgnoic...a swoja droga to,co to za formum ???-ortografii i Jezyka polskiego?O glupia pomylke robi sie z kogos analfabetepzdr.Ps.(nieponosze odpowiedzialnosci za bledy w tekscie,wrocilem z pracy i jestem zmeczony,a jak czytam taki syf nie na temat to mi sie zygac chce).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.