ra_v Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 Witam Szanownych Kolegow.Prosze o pomoc w identyfikacji tej menazki.Widoczne bicia : Record", ges.geschutz, 1L.3 czesciowa + oryginalny pasek z klamerka.Czy to jest menazka WH czy moze powojenna produkcja.Dzieki za kazde info.Pozdrowienia
ra_v Napisano 29 Marzec 2007 Autor Napisano 29 Marzec 2007 Naprawde nikt, nic ...Jeszcze raz prosze o pomoc.Pozdro
maxikasek Napisano 29 Marzec 2007 Napisano 29 Marzec 2007 Record to nazwa fabryki pewnie. ges.geschutz- wyrób prawnie zastrzeżony (ochrona patentowa)1L- pojemność 1 litrI to wszystko co mogę powiedzieć
ra_v Napisano 27 Marzec 2007 Autor Napisano 27 Marzec 2007 Dzieki maxikasek.Jeszcze fotka z profilu.To cos obok to bateria AA dla porownania skali.Pasek wyglada na autentyk i stary. Menazka czyszczona i troche sie swieci.Mam to od Kolesia ktory ma raczej wszystko oryginalne ale czyszczone. Mam to za friko to nie placze jak sie okaze Made in West Germany 1980. Tylko te napisy, nie moglem nic znalezc. Wiesz cos o menazkach WH i kodach producentow ?Wielkie dzieki za kazde info.Niestety ta czesc historii to nie moja specjalnosc - stad te banalne zapytania.Pozdro.
maxikasek Napisano 26 Marzec 2007 Napisano 26 Marzec 2007 daj jeszcze fotkę z boku tych 3 częsci. Ale na mój gust turystyczna.
ra_v Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 Witam Szanownych Kolegow.Prosze o pomoc w identyfikacji tej menazki.Widoczne bicia : Record", ges.geschutz, 1L.3 czesciowa + oryginalny pasek z klamerka.Czy to jest menazka WH czy moze powojenna produkcja.Dzieki za kazde info.Pozdrowienia
Pytanie
ra_v
Witam Szanownych Kolegow.
Prosze o pomoc w identyfikacji tej menazki.
Widoczne bicia : Record", ges.geschutz, 1L.
3 czesciowa + oryginalny pasek z klamerka.
Czy to jest menazka WH czy moze powojenna produkcja.
Dzieki za kazde info.
Pozdrowienia
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.