muslim Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 WitamUrzekł mnie ten kuferek wykonany w całości ze skóry (stelarz kartonowy). Ze względu na słabe" wykonanie zamknieć wnioskuje jego powojenne pochodzenie. Jeśli się mylę mile widziane wyprowadzenie z błędu.
muslim Napisano 25 Marzec 2007 Autor Napisano 25 Marzec 2007 I moje pytanie i prośba - z jakiej skóry jest wykonany ten kuferek???
Boruta Napisano 27 Marzec 2007 Napisano 27 Marzec 2007 A ja mam torbę z takiej skóry i znajomej się pytałem, co siedzi w skórach, co to. Nie zrobiło to na niej wrażenia, nic nie powiedziała, ja myślę, że to może jakiś krokodyl, a walizeczka przedwojenna.Pozdrawiam
muslim Napisano 26 Marzec 2007 Autor Napisano 26 Marzec 2007 Kurde nie ma nik pomysłu co to za skóra? Czy to zwykłą skóra garbowana? czy jakaś ciekawsza?
muslim Napisano 27 Marzec 2007 Autor Napisano 27 Marzec 2007 Dziś u szewca dowiedziałem się ze to zwykła skóra tfłoczona w takie wzorki. A po szyciu i ribocie też powiedział ze przedwojenne robota - komu by sie to dzisiaj chciało odnawiać panie" ;]
Pytanie
muslim
Witam
Urzekł mnie ten kuferek wykonany w całości ze skóry (stelarz kartonowy). Ze względu na słabe" wykonanie zamknieć wnioskuje jego powojenne pochodzenie. Jeśli się mylę mile widziane wyprowadzenie z błędu.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.