mgieta Napisano 25 Marzec 2007 Autor Share Napisano 25 Marzec 2007 Może pamietacie tego rodzynka stał swego czasu w muzeum wojskowym w Drzonowie. Te zdjecia nie są moje bo wtedy nie miałem cyfrówki, mam robione zwykłym aparatem może je zeskanuje i tu wrzuce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 WitajAle on już przyjechał z zamiarem wywiezienia dalej do europy zachodniej. Nie pochodził z Polski, został wydobyty wraz z paroma innymi z wraku statku z morza czarnego. W sumie szkoda bo ładny, można coś było zawsze wykombinować ale cóż.... to już przeszłość. Ciekawe jak czuje się w chwili obecnej. Może ma ktoś jakieś informacje albo zdjęcia??Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mgieta Napisano 25 Marzec 2007 Autor Share Napisano 25 Marzec 2007 Zgadza sie u nas tylko czekał na załatwienie spraw papierkowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Cóż się nie zrobi dla cyferek –wyjechał przyjechał –a jakie to ma znaczenie aby tema był , po tylu latach –a że jeszcze na głównym- to co z tego –nie- i tak jak wykasują to cyferka zostanie – nie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej18 Napisano 25 Marzec 2007 Share Napisano 25 Marzec 2007 Panie huk , pan masz jakąś manie prześladowczą z tymi cyferkami przy niku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Marzec 2007 Share Napisano 26 Marzec 2007 chłopie temat oklepany wystarczy 2 min -poświęcić -a sory jeżeli uraziłem mgiete - andrzej ......-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.