Skocz do zawartości

czwartkowy wypad

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem jeszcze dodać ze na twoim miejscu bym się tak nie chwalił tym co zrobiłeś bo na prawdę nie ma czym
(ale to tylko moje skromne zdanie)
Powodzenia w dalszym kopaniu, omijaj jak najdalej takie fanty bo mimo iz są zardzewiałe nadal mogą być niebezpieczne
Pozdro

A ja mam jedno pytanie .
Co ma wpływ na waszą odpowiedź na temat rozrywek .
Jeżeli ktoś kto ma w ch..j postów napisze że zakopał głęboko w ziemi to jest ok . Lecz jeżeli to samo napisze ktoś kto ma ni ch...ja postów to znaczy że źle zrobił .
Czy ktoś kto ma więcej postów potrafi lepiej i głębiej zakopywać??

Czy może na forum obowiązuje jakaś fala i należyCzy może raczej ktoś czyta forum pobieżnie i nie zauważa tematów związanych z niebezpiecznymi przedmiotami , w których autor napisał że zakopał w ziemi znaleziony niewypał tudzież niewybuch ?
ścigać kotów??

Panowie nie zawsze 10 oznacza że jest początkującym i nie zawsze można początkującego zjechać .

Ciekawe który z was zgłosił każdy wykopany niebezpieczny przedmiot ?

Ostatnie pytanie tyczy się tylko osób , które miały wykrywacz w ręce nie poszukiwaczy teoretycznych .

zakopałeś pocisk z powrotem w ziemi ? A jak inny poszukiwacz nie będzie miał tyle szczęścia i trafi w zapalnik ? Trzeba zgłaszać niewypały "
Poszukiwacz nigdy nie kopie w sygnał" i jako osoba obeznana z tym tematem , która poucza innych powinieneś o tym wiedzieć . Poszukiwacz zawsze wie że może trafić w zapalnik .
Pozdr

to było kopane w sygnał,wydaje mi się że wystarczająco wcześnie było wiadomo co to jest-więc mi by się nie chciało dalej rozkopywać...jest jakiś paragraf że takie fanty trzeba zgłaszać,a pozostawianie (porzucenie) jest karane...zostawić ,nie kopać,zakpać ,nie dłubać,nie ciąć flexą

jeśli chodzi o zakopanie tego granatu, jeżeli ktoś złapie sygnał i widzi że jest kopane to jeśli logicznie myśli, powinien się zorientować że nie zostawił tam ktoś np.hałera i jeżeli zdecyduje się kopać to raczej ostrożnie, tak jak ja to zrobiłem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie