kapral82 Napisano 24 Marzec 2007 Autor Napisano 24 Marzec 2007 Mam prożbe o pomoc w identyfikacji tego oto ppzedmiotu.Został on należiony na niemieckich pozyciach,mam podejzenie że mogło to słurzyc do przenoszenia pocisków czy coś w tym rodzaju.Ale oczywiscie moge sie mylic.Za pomoc z góry dziekoje...
kapral82 Napisano 24 Marzec 2007 Autor Napisano 24 Marzec 2007 Mam prożbe o pomoc w identyfikacji tego oto ppzedmiotu.Został on należiony na niemieckich pozyciach,mam podejzenie że mogło to słurzyc do przenoszenia pocisków czy coś w tym rodzaju.Ale oczywiscie moge sie mylic.Za pomoc z góry dziekoje...
bjar_1 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Część niemieckiego nosidła na pocisk do działa z amunicją rozdzielnego ładowania. Od lekkiej haubicy 105 mm wzwyż.
Pytanie
kapral82
Mam prożbe o pomoc w identyfikacji tego oto ppzedmiotu.Został on należiony na niemieckich pozyciach,mam podejzenie że mogło to słurzyc do przenoszenia pocisków czy coś w tym rodzaju.Ale oczywiscie moge sie mylic.Za pomoc z góry dziekoje...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.