jacw Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Kiedyś pisałem o niezwykłych odkryciach mojego sąsiada, który nie dał mi możliwości zrobienia zdjęć swoim skarbom. Sensację wywołało 20 hitlerowskich paczek gdańskich papierosów (100 zł za paczkę). Podstępem udało mi się dzisiaj zrobić zdjęcie jednej z nich. Jak widać, stan idealny. Przeleżało to razem z jedwabną koszulą oficera, skórzaną teczką, wodą kolońską (jest jeszcze pół butelki), pudrem, notesem, całym sprzętem do golenia i ...sokiem wiśniowym w metalowej skrzynce. Kupił to od chłopa za całe 400 zł, a zysk przeliczcie sami;) Sprawę ułatwia mu fakt, że jest saperem i takie odkrycia trzeba wliczyć w yzyko" zawodowe:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacw Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 Znalazł jeszcze papierośnicę z wygrawerowanym: okazji imienin (?).(?).1944 rok...od Janka", złotą łyżeczkę i srebrne niemieckie coś. Pokazywał też niemiecki chełm, nieśmiertelniki i odznaczenia, dwie srebrne patery- razem 2 kilo srebra. Niestety był wtedy w pokoju i nie miałem jak robić fotek:/ Kiedy zaniemówiłem, żeby mnie dobić powiedział, że te cenniejsze rzeczy ukrywa w piwnicy... Dzisiaj chyba nie zasnę:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 fajne ale mój znajomy wykopał praktycznie w jednym dołku 100 orzełków po 100zł jeden i niechce ich sprzedać niestety fotek nie wrzuce bo też nie pozwala fotek robić:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 fajne... ale mój znajomy wykopał praktycznie w jednym dołku 100 orzełków po 100zł jeden i niechce ich sprzedać niestety fotek nie wrzuce bo też nie pozwala fotek robić:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 A mój znajomy wyrwał od chłopa 100 Tygrysów po ilestam ojro za sztuke i też nie chce ich sprzedac i nie chce pozwolic robic zdjęc.Inny mój znajomy wyrwał od chłopa 100 meserszmitów ale jakich tez nie wiem bo nie pokazuje i zdjęc nie chce dac.A inny znajomy wykopał w jednym dołku 100 karabinów UR i to samo.Mam znajomych dalej wymieniac?Czy wreszcie ktoś zareaguje na pisanie bajek.Bo to forum chyba nie ma nic wspólnego z bajkami dla grzecznych dzieci opowiadanymi na dobranoc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 jaca2003 -Co zrobiłeśśśśśśśśśś !!!!!!!! a tak mi już dobrze było !!!!!!!eeeeeettttttammm już nie usnę -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 jaca -jednego tigera rezerwuje !!!-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Huku juz napisałem skubaniec nie sprzedaje ani zdjec nie pozwala robic.Ja chciałem szarpnąc od n iego 30 szt zeby nasycic tym nasze piekne jeziora i rzeki ale bydle nie dało się przekonac.Ale zawsze zapraszam do siebie siadziemy se pogadamy potem po pogawedce weżmiemy wode rozmowną i pójdziemy do złamasa i ponegocjujemy.A jak nie dojdziemy (lub go nie znajdziemy) to też pozostana wspomnienia co w kałuzy przed domem jest utopione.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 i strażakwaffe byś zaprosił ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Jestem otwarty na wszelkie propozycje.(nawet tego strażaka pamietam)Pozdrawiam.P.S.Sprawdz tą pocztę co masz wyswietlaną pod nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Oki –ale później bo kobieta „ ciągnie” mnie na Testosteron do kina hehehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacw Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 ooo jakie przyjemne pogaduszki się tu zrobiły:P Opowiedz jak było na filmie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 chyba jak bylo po filmie:P, a moj znajomy ma niestety tylko jednego ME-262 i nie chce sprzedac, a fotki pozwolil robic tylko ze ja nie mam aparatu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Marzec 2007 Share Napisano 22 Marzec 2007 Film dla mnie mała chała chociaż po wyjściu z kina słyszałem że zajefany film – Jaca byłem tam przed chwilą –na razie mnie to nie powaliło-dokładnie się przyjże jutro -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shizo Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 oj..jak chcecie to mi nie wirzcie ja tam wiem co mówie i widziałem te orzełki jak sie chcecie się smiac to się śmiejcie ale ja tam wiem swoje chyba bym głupot bym nie pisał.Koleś te orzełki wyciągną chyba z rok temu pod Tomaszowem Lb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokemon Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Shizo- wierzę ci. To pewnie Kleberczycy tam w dołku zostawili przed kapitulacją. Fajne fanty. Pozdro :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 23 Marzec 2007 Share Napisano 23 Marzec 2007 Kol pokemon zanim coś napiszesz to najpierw wez mapę(najlepiej w tym wypadku Polski) i zobacz gdzie Tomaszów Lub a gdzie Kock.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.