Skocz do zawartości

co z tym ACE 150

menel

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam
prosilbym o rade.Otoz mam go od dwoch tygodni i nie spisuje sie najlepiej. Wykrywa duzo jakis kamieni jako monety, w miare da sie pracowac na 2 poziomie czulosci, ale wczoraj na polu rowniez swirowal na tych kamieniach. Czy to wada mojego wykrywacza czy tak wszystkie chodza.
Doradzcie mi co zrobic. Na 3 poziomie czulosci caly czas sie odzywa ow gong i w ogole sie nie da szukac.
Z dyskryminacja tez jest kiepsko, bo wykrywa sporo metalu na dyskryminacji.

z gory dzieki
pozdrawiam
Napisano
Witam.
Spróbuj na innej miejscówce (ja byłem kiedyś z ACE-m na takim polu, gdzie było full jakiegoś żużlu czy czegoś i nie dawało rady szukać). Jeżeli będzie się to powtarzało to coś jest nie tak i trzeba wysłać do naprawy.
Ale najpierw sprawdź czy nie masz uszkodzonej sondy albo kabla od niej.
Pozdrawiam
Kopi
Napisano
tez wlasnie wychodzi mi zuzel, czy cos podobnego ale rowniez te dziwne kamienie. Uszkodzen raczej nie powinno byc, bo sprzet nowka od prawie 2 tygodni. Testy w domu wychodza pomyslnie
Napisano
Witam.Tutaj jest troche o ustawieniach ace 150
http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=419944
Pozdrawiam.

Qui quaerit,invenit
Napisano
Niestety ace, jak wiele innych wykrywek nie radzi sobie z żużlem. Omijam takie miejsca lub kopie pewne, powtarzalne sygnały.
Pozdrawiam.
Napisano
szkoda troche omijac takie miejsca, bo sa tam monetki, ale chyba sie bede musial przeniesc na czystrze miejsca.
A czy wam tez czesto wychodzi jakis drobny metal (badz wiekszy) na ikonie Coins??
Napisano
kopać,kopać i jeszcze raz kopać bo owo wysokie bing zawsze daje kolor,a z tym wariowaniem to tak jak koledzy napisali wcześniej-teren zaśmiecony żużlem lub innym nawiezionym tałatajstwem,150 nie zawodzi przy drobnicy zresztą tak samo jak 250.Pozdrawiam
Napisano
w sumie juz go wyczulem, nawet nie swiruje, a w sobote wyjalem 10 monet i srebrna ozdobe z koralem przez 2,5 godziny.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie