WITAM wyszła mi oto taka puszka niemam zielonego pojecia co to jest moze wy wiecie co to? znaleziona na pozycjach niemieckich w srodku były jakies papiery ale niestety po otwozeniu sie rozpadły dodam ze całą puszka jest z jakiegos tworzywa sztucznego a konce sa aluminiowe całkowita długośc 37,5cm długość bez pokrywki 35,5cm pokrywka 6cm zwezenie pod pokrywke 4cm srednica zewnetrzna 9,5cm srednica wewnetrzna 9,1cm i na jednym ze zdiec widac namalowana 11na denku wiecej oznaczen nieznalazlem a i dodam ze jak wykopałem była zapiete skozane paski z klamerkami ale niestety sie rozpadły pozdrawaim
Pytanie
m_bomba
wyszła mi oto taka puszka niemam zielonego pojecia co to jest moze wy wiecie co to? znaleziona na pozycjach niemieckich w srodku były jakies papiery ale niestety po otwozeniu sie rozpadły dodam ze całą puszka jest z jakiegos tworzywa sztucznego a konce sa aluminiowe
całkowita długośc 37,5cm
długość bez pokrywki 35,5cm
pokrywka 6cm
zwezenie pod pokrywke 4cm
srednica zewnetrzna 9,5cm
srednica wewnetrzna 9,1cm
i na jednym ze zdiec widac namalowana 11na denku wiecej oznaczen nieznalazlem a i dodam ze jak wykopałem była zapiete skozane paski z klamerkami ale niestety sie rozpadły
pozdrawaim
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.