iskra Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 witam mam 2 nieśmiertelniki wykopane z ziemi są zaśniedziałe.W jaki sposób mam je oczyścić tak żeby ich nie zniszczyć ?nigdy jeszcze nie czyściłem blaszek .Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 21 Marzec 2007 Autor Share Napisano 21 Marzec 2007 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=404080#404080to jeden z nich drugi to czysta blaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Witam. Woda z mydłem i delikatna szczoteczka, lub proszek do szorowania garów lekko ścierny efekt popatrz sam:) Przed i Po: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Kilka dni później znalazła się druga połowa tak więc jest cały, na koniec tylko pasta do zębów jeżeli jest to blaszka cynkowa i efekt mórowany. Pzdr Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 21 Marzec 2007 Share Napisano 21 Marzec 2007 Murowany miał być, jeżeli blaszka jest z aluminium to pasty do zębów raczej nie trzeba bo zanieczyszczenia" ładnie kontrastują z całością blaszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 22 Marzec 2007 Autor Share Napisano 22 Marzec 2007 k-szela - wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.