Szwecja Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 prosze żebyscie doradzili mi jaki sprzęt mam wybrac dla mojego syna ma 16lat jest zapalonym numizmatykiem, czyli raczej wykrywacz dobry na monetki ale napewno z chcęcią wykopiemy jakieś militaria. Ważne zeby wykrywacz dobrze pracowal na zaoranych polach i w lesie. Cena ok 500 - 800zł. Pozdrawiam.
Szwecja Napisano 20 Marzec 2007 Autor Napisano 20 Marzec 2007 http://www.staffsmetaldetectors.co.uk/depth_test.htmDosyc dobrze wypadł w tym teście BOUNTY HUNTER LONE STAR i zastanawiam sie nad jego kupnem?? Co wy na to ?
igor02 Napisano 20 Marzec 2007 Napisano 20 Marzec 2007 WitamKup mu Garretta asiora" 250 na monetki super sprzęcik i powinieneś się z kasą zmieścić.Bardzo zadowolony użytkownik(były) ACE250
Igomas Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Zgadzam sie z kolega. Jak numizmatyk, Garret Ace 250. Kombajn na monety ! W lesie tez sobie jakos poradzi.
Shizo Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Garrett ace 250 tak jak kolega Igomas_Gdynia napisał kombajn na monety" i ja sie też z tym zgodze.Za tą kase to najlepszy sprzętpozdrawiam Shizo
jpnie Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Już 2 lata używam ACE 250, naprawde super sprzęcik na kolorek, jak dotąd bezawaryjny. Nawet na plaży, pomimo, że mineralizacja gruntu jest duża radzi sobie bardzo przyzwoicie. Bardzo prosty w obsłudze. Piszę to nie żebym był fanem Garretta ale sprzęcik jest wart swojej ceny. A i do tego bardzo lekki.
suchy999 Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Powiem tak mam 17lat i biegam sobie (bez Tatusia) z Rutusem Ultra 2 napoczatku mialem delikatne problemy zdostrojeniem ale teraz to narazie nie mam nawet mysli zamienic tego sprzetu ogolnie spoko sie nanim chodzi i co najwazniejsze jestem mlody a sprzecik to jedyne 1.4kg wiec nie ma mowy zemym sie nadwyrezyl i potem cierpial na stare lata Rutus Ultra2 to mysle taki uniwersalny sprzecior dobry na moniaki i male pierdoly jaki zarazem trafiam militaria typu bagnet jakas ciekawa lucha Ten sezon jest moim dopiero drugim sezonem takze i zaduzo nic nie nakopalem ale powoli sie rozkrecamPozdrawiam sTu
Shizo Napisano 22 Marzec 2007 Napisano 22 Marzec 2007 hehe suchy999 to powiem że ja mam prawie 16 lat i chodze ze smętkiem bo mnie interesuje ciężki złom" chodze na nim od jesieni ale sie rozkrecam:) ja musze jezdzić z ojcem albo z kolegami ale ogólnie to jest świetne hobby tylko na początku trzeba mieć do tego cierpliwość.Szwecja jak syn jest cierpliwy i sie szybko nie denerwuje to mu kup wykrywke a jak jest nerwowy to lepiej zaoszczędź mu nerwów i odradź mu kupno wykrywaczapozdrawiam Shizo
mikipad Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Witam, mam pytanie do uzytkowników ACE 250.Wyczytalem, ze sprzet ma fabrycznie ustawiony poziom sygnalu wiodacego. Pozwiedzcie prosze czy uzytkownik jest w lesie slyszany z daleka ?(przepraszam za trzcionke - problemy ze sprzetem)mikipad
karpik Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Oj, bez słuchawek SŁYCHAć gdy coś znajdzie i to bardzo dobrze- brak regulacji głośności. Sygnału wiodącego nie słychać. Czytałem, że najlepiej zakleić głośnik grubą taśmo- wyciszy, albo po prostu słuchawki.Pozdro.
neszna Napisano 23 Marzec 2007 Napisano 23 Marzec 2007 Nawet ACE150 się nada,wiem bo drugi rok mi go żal zamienić na coś innego,drobnica nie ma szans
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.