ja20 Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 witam.chciałem się dowiedzieć jak to jest z różnymi giełdami staroci głównie chodzi mi o Warszawskie koło i giełde w Krakowie.mam kilka starych butelek radio nie mam czasu za bardzo ani dobrego aparatu żeby wystawiać to na allegro.myślałemżeby sprzedać to na giełdzie np na warszawskim kole.szkoda mi to wyrzucić a może kogoś będzie cieszyć.nie chce zarobić na tym jakiś dużych pieniędzy tylko pozbyć się tego.czy można po prostu iśc zapłacić i rozstawić się z tym wszystkim?czy trzeba jakieś pozwolenia na handel mieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Płacić za miejsce pewnie nie będziesz musiał ,bo handlarze to od Ciebie kupią jeśli tylko ma to jakąś wartość.ps. Dobrze jeśli będziesz znał ceny takich rzeczy to wtedy nie zostaniesz wykiwany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.