Foster73 Napisano 20 Marzec 2007 Autor Share Napisano 20 Marzec 2007 Nie mogłem się powstrzymać, sorki.Jeszcze turlam się ze śmiechu.Zobaczcie 2 od lewej, czy to nie młody Romuś G.?Ojej, brzuch mnie boli. :-)http://www.youtube.com/watch?v=DCqvYaxJv24&eurl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 Myślę, że ten młody chlopiec obraziłby się za porównanie do Romana G. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 ....lol:] calkiem podobny:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 20 Marzec 2007 Share Napisano 20 Marzec 2007 w sumie to zal tych synków... za sam fakt ze się tak ośmieszają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
storczyk Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 eeee, nie poznaję kolegi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.