askaktus Napisano 18 Marzec 2007 Autor Share Napisano 18 Marzec 2007 Witam ! Jestem zainteresowany kupnem tego typu kabury . w związku z tym mam pytanie - jakim powojennym wzorem można z powodzeniem zastąpić drogie oryginały ? Gdzie można je kupić ? Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Niestety, obawiam się, że nie znajdziesz obecnie żadnej kabury, która odpowiadał by warunkom technicznym oryginalnej, miękkiej kabury do Walthera P-38. Najtańszym rozwiązanie jest jej uszycie we własnym zakresie - w odróżnieniu od twardej, jest ona łatwa do wykonania. Jak chcesz więcej szczegółów pisz do mnie na priva - postaram Ci się pomóc.PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Jedna chyba jest (była) na alledrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilcz Napisano 18 Marzec 2007 Share Napisano 18 Marzec 2007 Szukaj u gości z demoblem BW, powojenne były identyczne z wojennymi.Z tego też powodu otrzymują sygnowania wojenne i udają oryginały (niestety ceną też). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 http://www.allegro.pl/item174456605_kabura_wojenna_walther_p_38_oryginal.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Marzec 2007 Share Napisano 19 Marzec 2007 Jak widzę FALKE właśnie taką kaburę o jakiej mówi Wilcz na Allegro znalazł - bardzo przekonywujące jest stwierdzenie sprzedającego: ...Na oryginalność przedmiotu udzielam nabywcy 100% gwarancji..." :)Dlatego uważam, że szycie tej kabury we własnym zakresie jest najtańszą alternatywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.