amsel44 Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 Witam, pomocy jakas skleroza mnie dopadla ,od jakiego karabinu te kawalki .. ?
amsel44 Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 moja wiedza o ammo. jest = 0 , wiec prosze i identyf. tych wynalazkow .
e g z e k u t o r Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 te z 1 go zdjecia zakreslone, to ładowniki do mausera wzór z 1888? szkoda, że rozwalone bo rzadkie i cenne2 foto, od lewej mannlicher austria I wojna z prawej mosin I wojna ruski rzadszy model o wklęsłych napisachfoto 3 , to lebele
amsel44 Napisano 17 Marzec 2007 Autor Napisano 17 Marzec 2007 Dzieki egzekutor , ja nie zbieram takich fantow" stad moja nikla znajomosc tematu. dziwne tez ze wszystko bylo w jednym dolku i np. te stare mauser-owskie mialy drewniane :) czubki". lebel , mosiek , maus ! > folkszturm .pozdro.amsel44
e g z e k u t o r Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 no ładnie te drewniane czubki o ile stan był dobrym to naprawde wielka rzadkośc ( rok produkcji, łudka wz 88, czubki drewnianE) jest to komplet naboi tzw ślepaki, rzadkie ze wzgledu na wiek !za same 2 łudki tego typu dostałem kiedyś 30 zł, a komplet ślepaków wiele jest warty np na allegro.pozdrawjam:
Pytanie
amsel44
Witam, pomocy jakas skleroza mnie dopadla ,od jakiego karabinu te kawalki .. ?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.