Lubuszanin Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 Nic wielkiego,no ale zawsze pierwsze,nową wykrywką więc warte zapamiętania.Miał być Smętek ale za długo trzeba czekać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubuszanin Posted March 15, 2007 Author Share Posted March 15, 2007 A wy macie zdięcia swoich pierwszych Skarbów ? ;)" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Winchester Posted March 15, 2007 Share Posted March 15, 2007 moje pierwsze trafienie tą wykrywką co ty masz to kord bojowy średniowieczny ..... Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubuszanin Posted March 16, 2007 Author Share Posted March 16, 2007 Winchester gratuluje szczęścia :) i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cromags Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Pierwszym żelastwem narafionym solarką był duży aluminiowy garnek zapchany zgniłymi szmatami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakofako Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Witam!To też pierwszy strzał Solarisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopijnik2 Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=419260#419260już nic nie rozumiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakofako Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Po pierwsze post,do którego dołączono link nie dotyczył sprzętu,lecz niesłowności jego producenta,po drugie to,że dołączyłem sie do wątku lubuszanina nie oznacza,że to moje znalezisko(a szkoda).Po trzecie,z tego,co wiem ten wykopek można było wyciągnąć" jabelem,bo tak był płytko.Więc znalezisko to było wynikiem splotu dwóch czynników,tj.dobre miejsce plus przypadek,jak to zwykle bywa.Reasumując nie ma tu wiele do rozumienia.Cieszę się,że ktoś przypomniał mój stary temat-może być pomocny przyszłym nabywcom sprzętu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakofako Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Zapomniałem dodać szanownemu przedmówcy,że kupowałem i ostatecznie po przygodach kupiłem dwa Solarisy i choć nie mogę się dotąd osobiście pochwalić żadnymi szczególnymi osiągnięciami to ze sprzętu też jestem ogólnie zadowolony.Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lubuszanin Posted March 28, 2007 Author Share Posted March 28, 2007 Witam w moim przypadku było szybciej, wykrywkę miałem w dłoni po dwóch dniach od zamówienia,nie kontakowałem się z Rutusem kupiłem od przedstawiciela z Poznania naprawdę było szybko miło i fachowo polecam" :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.