Lubuszanin Napisano 15 Marzec 2007 Autor Napisano 15 Marzec 2007 Nic wielkiego,no ale zawsze pierwsze,nową wykrywką więc warte zapamiętania.Miał być Smętek ale za długo trzeba czekać.
Lubuszanin Napisano 15 Marzec 2007 Autor Napisano 15 Marzec 2007 A wy macie zdięcia swoich pierwszych Skarbów ? ;)"
Winchester Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 moje pierwsze trafienie tą wykrywką co ty masz to kord bojowy średniowieczny ..... Pozdrawiam
Lubuszanin Napisano 16 Marzec 2007 Autor Napisano 16 Marzec 2007 Winchester gratuluje szczęścia :) i pozdrawiam
cromags Napisano 17 Marzec 2007 Napisano 17 Marzec 2007 Pierwszym żelastwem narafionym solarką był duży aluminiowy garnek zapchany zgniłymi szmatami.
kopijnik2 Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=419260#419260już nic nie rozumiem...
jakofako Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Po pierwsze post,do którego dołączono link nie dotyczył sprzętu,lecz niesłowności jego producenta,po drugie to,że dołączyłem sie do wątku lubuszanina nie oznacza,że to moje znalezisko(a szkoda).Po trzecie,z tego,co wiem ten wykopek można było wyciągnąć" jabelem,bo tak był płytko.Więc znalezisko to było wynikiem splotu dwóch czynników,tj.dobre miejsce plus przypadek,jak to zwykle bywa.Reasumując nie ma tu wiele do rozumienia.Cieszę się,że ktoś przypomniał mój stary temat-może być pomocny przyszłym nabywcom sprzętu.
jakofako Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Zapomniałem dodać szanownemu przedmówcy,że kupowałem i ostatecznie po przygodach kupiłem dwa Solarisy i choć nie mogę się dotąd osobiście pochwalić żadnymi szczególnymi osiągnięciami to ze sprzętu też jestem ogólnie zadowolony.Pozdrawiam.
Lubuszanin Napisano 28 Marzec 2007 Autor Napisano 28 Marzec 2007 Witam w moim przypadku było szybciej, wykrywkę miałem w dłoni po dwóch dniach od zamówienia,nie kontakowałem się z Rutusem kupiłem od przedstawiciela z Poznania naprawdę było szybko miło i fachowo polecam" :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.