repasml Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 RUTUS FIRST, GARRETT ACE 150 lub 250, BOUNTY HUNTER, BARTEK 3, DUKAT 6 lub jakiś ARMAND.Pilnie proszę o pomoc.Mieszkam w ciekawym terenie i w grę wchodzi i militarka i chyba bardziej jakieś kolorki, monetki itp. Z góry dziękuję specjalistom no i DARZ GRUNT :)))
karpik Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Pozdrawiam kolegę który kupił Seben. Rehabilitacja polega na tym iż powiem Ci iż w tym przypadku wszystko oprucz rutusa first i ace to seben. Ace jest tylko na drobnicę(polecam), rutusy first/first plus/solaris- za tę cenę lepszej uniwersalki nie znajdziesz.Pozdrawiam.
ARKADIO.IE Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Witam Może- Dasz Bór" :) Odnośnie sprzętu daj sobie spokój z np .Bartkiem ,Dukatem:> tak jak napisał Karpik , raczej Rutus ,choć ACE 250 kiepski na kolor nie jest:)Jak sam widzisz są Fora i Fora ?pozdrawiam
Shizo Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 ja bym ci polecił wyszukiwarke i poczytać o tych wykrywkach a sie dowiesz co jest dobre:)z tego co napisałeś polecił bym Ci rutusa
repasml Napisano 13 Marzec 2007 Autor Napisano 13 Marzec 2007 Ślicznie dziękuję za pomoc Szanownym Kolegom Poszukiwaczom. A może ktoś jeszcze cosik napisze na temat tych piszczałek - mam na myśli RUTUSA FIRST lub SOLARIS ewentualnie GARRETTA ACE (150/250). Z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam. P.S.Co do SEBENA to nie jest najgorszy ;) - wczoraj wykopałem kilkadziesiąt łusek od działka przeciwlotniczego - jakiego?, jeszcze nie zlokalizowałem - rok 43 i jakaś gwiazdka bita na dupce łuski. Jeśli ktoś ciekawy foto w późniejszym terminie (po oczyszczeniu).
ribbentrop Napisano 13 Marzec 2007 Napisano 13 Marzec 2007 Na militarke idealny jest MIDAS. Jestem z niego bardzo zadowolony. Trzeba go tylko dobrze dostroic. Dzieki kolegom z forum udala mi sie ta sztuka.
Shizo Napisano 15 Marzec 2007 Napisano 15 Marzec 2007 garretta sobie odpuść to jest wykrywacz na kolorki.Mam pytanko a czego nie wziołeś pod uwage HS-3 na militarke ideał i nie jest mocno drogi cena nowego to ok 850zł z cewką 25cm(chyba)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.