janek_toruń Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 Zobaczymy mam zapas iperytu w piwnicy. Oj dziewczynki noście przy sobie maski pgaz. A najlepiej do kuchni :)
nikt Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 żeby tylko Mariusia nie dowiedziała się o Lidce :)pozdrowionkaps jest więcej kobiet wśród nas. takie czasy.
Gość Napisano 4 Listopad 2003 Napisano 4 Listopad 2003 A cóż to ma za znaczenie kto kopie?Mam swój wykrywacz,saperkę to sobię kopię.Co wykopię to moja frajda,a że u nas nie piaseczek tylko kamienie to i napracować się trzeba.Każdy ma swoje hobby.Czyżby kopanie było tylko męską domeną?Nigdy tego nie traktowałam w tych kategoriach.Robię to co lubię i kiedy mogę na to sobie pozwolić.Znam wielu facetów którzy nie mogą sobie na to pozwolić.Pozdrawiam wszystkich,zapraszam w Bieszczady.
maxikasek Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Potwierdzam słowa Gambita i Detera. Tylko czemu łajzy mnie nie zabierają jak jadą dziewczyny:-)))))).
DETER Napisano 5 Listopad 2003 Napisano 5 Listopad 2003 Spoko, następnym razem Cię weżmiemy... Proponuje zalożyc Unię Kobiet Kopiących.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.