SNIPERcom Napisano 11 Marzec 2007 Autor Share Napisano 11 Marzec 2007 szukam kogoś z okolic Łukowa bądź okolicznych miast do wspólnych wypraw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tom323 Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Witam kolego Sniper. Czesto bywam w tamtych okolicach wiec jak by cos to moge sie przyłączyć do wypraw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 11 Marzec 2007 Share Napisano 11 Marzec 2007 Chętnie bym się przyłączył- moja cała rodzinka pochodzi z radzynia/łukowa/drelowa. Pamiętam jak byłem mały robili przybudówkę przy jakiejś knajpie w radzyniu- kupa kości, porcelany, 2 monety kolega ręcznie wytarmosił i kto wie co jeszcze tam było-miałem z 6 lat. Mieszkam teraz koło Szczecina ale wiem gdzie są miejscówy. W wakacje zawitam do dziadków więc się odezwe. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.