Raned Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 Po raz pierwszy spotkałem się z tym krojem czcionki na guzikach z numerkami. śr 23,5 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 3 Listopad 2003 Autor Share Napisano 3 Listopad 2003 Austriacki z okresu I wojny św. Tego typu jedynki były też używane przez Prusaków znacznie wcześniej.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 Zgadza się - Raned ma rację ten pierwszy to pułkowy CKPozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 Po raz pierwszy spotkałem się z tym krojem czcionki na guzikach z numerkami. śr 23,5 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 Drugi guzik jest rosyjski z literami: Ju.Z.ż.D. śr 22 m. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 1 Listopad 2003 Share Napisano 1 Listopad 2003 ż.D - stawiam żeleznyje drogi" - koleje, początek to juz strzelam, ale rosjanie lubuję się w takich skrótach. J.z - jużno zapadnyje (pd-zach)? Czyli może połudnowo-zachodnie (koleje, dyrekcja koleji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 Mietek masz rację co do drugiego guzika, miałem takie same podejrzenia.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 1 Listopad 2003 Autor Share Napisano 1 Listopad 2003 Co do pierwszego guzika, czy nie jest to guzk C.K. Austrii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Raned
Po raz pierwszy spotkałem się z tym krojem czcionki na guzikach z numerkami. śr 23,5 mm.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.