Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Share Napisano 2 Czerwiec 2002 w związku ze zbliżającymi się wakacjami mam pytanie - Co oprócz śmieci można znaleźć za pomocą wykrywacza na polskich plażach????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Share Napisano 2 Czerwiec 2002 pierscionki, bilon, lancuszki, z wojenych rzeczy nie masz co liczyc... chyba ze bedziesz dlubal w \dobrych\" miejscach i to nie na plazy tylko na wydmach.. ale uwaga te sa chronione :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Share Napisano 2 Czerwiec 2002 Kilka lat temu miałem okazję przejść się po plaży od strony Zalewu Wiślanego niedaleko Kalingradu. Zamki i podobne części uzbr. można było zbierać jak bursztyny, lufy dział były tuż pod pow. wody. Niestety ani nie miałem sprzętu ani nie mogłem nic zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Share Napisano 2 Czerwiec 2002 to wszystko bajka, na plazach nic jusz nie ma, w strone kaliningradu pas ziemi niczyjej jest caly przeszukany. pustki nad pustkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 2 Czerwiec 2002 Share Napisano 2 Czerwiec 2002 Może odbiłem trochę od tematu, ale chodzi mi o plażę po stronie rosyjskiej. Mogę podać dokładnie miejsce. Jest to zaraz za rogatkami Kaliningradu, plaża przy przystani jachtowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.