Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Napisano 2 Czerwiec 2002 w związku ze zbliżającymi się wakacjami mam pytanie - Co oprócz śmieci można znaleźć za pomocą wykrywacza na polskich plażach?????
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Napisano 2 Czerwiec 2002 pierscionki, bilon, lancuszki, z wojenych rzeczy nie masz co liczyc... chyba ze bedziesz dlubal w \dobrych\" miejscach i to nie na plazy tylko na wydmach.. ale uwaga te sa chronione :)
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Napisano 2 Czerwiec 2002 Kilka lat temu miałem okazję przejść się po plaży od strony Zalewu Wiślanego niedaleko Kalingradu. Zamki i podobne części uzbr. można było zbierać jak bursztyny, lufy dział były tuż pod pow. wody. Niestety ani nie miałem sprzętu ani nie mogłem nic zabrać.
Gość Napisano 2 Czerwiec 2002 Napisano 2 Czerwiec 2002 to wszystko bajka, na plazach nic jusz nie ma, w strone kaliningradu pas ziemi niczyjej jest caly przeszukany. pustki nad pustkami
mac Napisano 2 Czerwiec 2002 Napisano 2 Czerwiec 2002 Może odbiłem trochę od tematu, ale chodzi mi o plażę po stronie rosyjskiej. Mogę podać dokładnie miejsce. Jest to zaraz za rogatkami Kaliningradu, plaża przy przystani jachtowej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.