storczyk Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Witam Panie i Panów. Wczoraj trafiłem pierwszy raz na ludzkie szczątki...Przypadkowo wsadziłem cewkę w jakiś dziwny dołek, złapałem słaby sygnał i 20 cm pod ziemią trafiłem na kości. Ktoś tam już wcześniej grzebał, bo były w nieładzie. Nim się zorientowałem, że to Człowiek - wyjąłem kości nogi, ręki i łopatkę... Dalej nie kopałem. Jakoś tak głupio...choć słaby sygnał był. Potem w niedalekiej okolicy znalazłem zporo kostek kamiennych z resztkami betonu, które chyba były resztkami pomnika lub obelisku. Poradźcie, co z tym fantem zrobić? Nadmienię, że jest to teren byłego niemieckiego niewielkiego poligonu na Pomorzu.
tr Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Chyba zadzwon na policje. To wcale nie musi byc z wojny.
Yedyny Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Dokladnie, moze na odludzie ktos zakopal niewygodnego goscia...
huk 100 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 oznacz jakoś mogiłe- zgłoś- ale zadzwoń z automatu bo będą kłopoty a i ewizja nadzwyczajna" może cie nie ominąć -pozdro
storczyk Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 Dzięki Panowie za rady. Że musiało na mnie trafić....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.