igor02 Napisano 8 Marzec 2007 Autor Napisano 8 Marzec 2007 WitamJak w temacie. Szukałem na różnych forach ale jeszcze dla pewności czy ktos może mi wytłumaczyć tak z polskiego na asze" jakie są między nimi różnice (oprócz ceny):))Pozdrawiam
DarekD Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Na forum PS był taki wątek. Jak forum ruszy (coś mi od wczoraj szaleje) to Ci go znajdę.Mam GT, z tego co pamiętam to IRON MASK, inna identyfikacja dźwiękowa.. nie chcę głupot pisać, poszukam i dam znać.Rozłozony ma 135cm. Nie składam go zwykle. Dzięki temu rurki są jeszcze czarne :)Wagi w domu nie mam, ale dośc ciężki i kiepsko wyważony. Idzie przywyknąć - tragicznie nie jest. I WARTO go dźwigać, wdzięczny jest:)Darek
igor02 Napisano 8 Marzec 2007 Autor Napisano 8 Marzec 2007 Ok narazie wielkie dzieki i czekam na jeszcze.Pozdrawiam
czabak1 Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Witam.Przyłączam sie do prosby igora02,od dzisiaj równiez jestem posiadaczem Elitki i chciałbym dowiedzieć sie więcej o poszukiwaniach z tym wykrywaczem.
igor02 Napisano 8 Marzec 2007 Autor Napisano 8 Marzec 2007 Siemka czabak1A gdzie kupowałeś w firmie V.. bo tam jakieś testowe sztuki wyprzedają? Też masz może taką??
czabak1 Napisano 8 Marzec 2007 Napisano 8 Marzec 2007 Nie,mój to prywatny import zza wody od znajomego.Szkoda tylko że bez wskażnika.
igor02 Napisano 8 Marzec 2007 Autor Napisano 8 Marzec 2007 A tak z czystej ciekawości możesz powiedzieć ile Cię wyszła ta przyjemność
mieszko_1 Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 miałem ELITE teraz mam GT -kupowałem w firmie V..-różnice są niewielkie między tymi dwoma-ale są-GT na pewno ma większy zasięg na ALL-METAL-GT jest gorszy na kule -żle je bierze na kolorze -ma lepszą" dyskryminację na progu i te najmniejsze omija.zaczyna dopiero dobrze łapać te od 12 Funtowych,a granaty (puste)łapie dobrze.hełmy bierze też na kolorze-co do wagi nie odczyłem róznicy-puszka pod łokieć-lepiej się chodzi i nie moknie-funkcja dodatkowa w DISC też daje radę-można chodzić w bardzo zanieczyszczonym terenie
igor02 Napisano 10 Marzec 2007 Autor Napisano 10 Marzec 2007 WitamWielkie dzięki mieszko_1 jestem już coraz bliżej podjęcia jedynej i słusznej" :)) decyzji, ale chętnie posłucham jeszcze innych opinii zadowolonych bądź nie użySZKODNIKÓW.Pozdrawiam
DarekD Napisano 10 Marzec 2007 Napisano 10 Marzec 2007 1. http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=13148&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=hans2.http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=23385&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=No to sobie poczytaj:)PS już działa :) UffDarek
igor02 Napisano 11 Marzec 2007 Autor Napisano 11 Marzec 2007 Wielkie dzięki DarekD.Doszedłem do tego że narazie nici z wykrywki trzeba dozbierać kasy na GT:(( ale nie ma tego złego:)).Pozdrawiam
danieloff Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Suvereign jest warty swojej kasy, no i potwierdzam, że militarkę też ładnie ciągnie, większe rzeczy nawet na dyskryminacji.Daniel
igor02 Napisano 12 Marzec 2007 Autor Napisano 12 Marzec 2007 WitamPanowie nie twierdze, że nie poczekam ale jest taka pogoda tylko kopać a tu nie ma z czym:(((. Ale może coś się ruszy w tym tygodniu szykuje się parę fuszek. Zobaczymy:)))Pozdro i dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.