Zwierzu Napisano 6 Marzec 2007 Autor Napisano 6 Marzec 2007 Bardzo prosze o opinie użytkowników tego sprzetu.Jak sie sprawuje,zasieg,dyskryminacja,czy kopie militarke,czy wariuje w wilgotnym terenie...itp.PozdrawiamZwierz
sanchez18 Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 Mam x-terrę 30 od ok 1 m-ca.Byłem już kilka razy w terenie i generalnie jestem zadowolony.Jest lekka,dobra dyskryminacja,baterie na długo starczają,prosta obsługa.Przydałby się tylko trochę większy zasięg.Jak z każdą wykrywką trzeba się zaprzyjażnić i zrozumieć co do nas mówi.Paę fajnych fantów już wyciągnąłem.Pozdrawiam!
Pablo02 Napisano 9 Marzec 2007 Napisano 9 Marzec 2007 Sorry, że się wcinam, ale mam pytanie do sanchez18. Czego szukasz tą wykrywką ( militarka, monety, kolorowe drobiazgi itp)? Pozdrawiam
Martin Napisano 11 Marzec 2007 Napisano 11 Marzec 2007 Panom : Sanches 18 i K-szela przypominam :) , miejscem na prezentację swoich fantów" jest dział : Nasze odkrycia" :)PozdrawiamPost został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 22:39 11-03-2007
k-szela Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Witam!!! Zdjęcia miały jedynie charakter poglądowy, co ten sprzęt potrafi :(, mimo że to najtańsza x-terra, i miałem kilka innych wykrywaczy, nawet droższych i głębszych, to x-30 potrafi się odwdzięczyć swojemu właścicielowi:D Fanty są w naszych odkryciach ( opolskie fanty )
cinkof Napisano 12 Marzec 2007 Napisano 12 Marzec 2007 Mam X30 od 2 miesięcy na monetki jest super nie wiem jak na militarne rzeczy jeszcze nie chodziłem.Ale ciągle się zastanawiam czy nie lepszy byłby wybór kupując solarisa, ta sama cena.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.