Skocz do zawartości

X-TERRA 30-opinie użytkowników.

Zwierzu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Bardzo prosze o opinie użytkowników tego sprzetu.
Jak sie sprawuje,zasieg,dyskryminacja,czy kopie militarke,czy wariuje w wilgotnym terenie...itp.

Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
Mam x-terrę 30 od ok 1 m-ca.Byłem już kilka razy w terenie i generalnie jestem zadowolony.Jest lekka,dobra dyskryminacja,baterie na długo starczają,prosta obsługa.Przydałby się tylko trochę większy zasięg.Jak z każdą wykrywką trzeba się zaprzyjażnić i zrozumieć co do nas mówi.Paę fajnych fantów już wyciągnąłem.Pozdrawiam!
Napisano
Sorry, że się wcinam, ale mam pytanie do sanchez18. Czego szukasz tą wykrywką ( militarka, monety, kolorowe drobiazgi itp)? Pozdrawiam
Napisano
Panom : Sanches 18 i K-szela przypominam :) , miejscem na prezentację swoich fantów" jest dział : Nasze odkrycia" :)

Pozdrawiam

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 22:39 11-03-2007
Napisano
Witam!!! Zdjęcia miały jedynie charakter poglądowy, co ten sprzęt potrafi :(, mimo że to najtańsza x-terra, i miałem kilka innych wykrywaczy, nawet droższych i głębszych, to x-30
potrafi się odwdzięczyć swojemu właścicielowi:D Fanty są w naszych odkryciach ( opolskie fanty )
Napisano
Mam X30 od 2 miesięcy na monetki jest super nie wiem jak na militarne rzeczy jeszcze nie chodziłem.
Ale ciągle się zastanawiam czy nie lepszy byłby wybór kupując
solarisa, ta sama cena.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie