huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 fraktal -Ok.ale siekierka trafiona bardzo przypadkowo bez wykrywacza zaraz jadę tam przejrzę to pole do o koła -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 No cóż panowie nie zawsze będzie niedziela ! pierwsze koty za płoty byłem dzisiaj na tym polu jeszcze raz kamieni w brud różnych -jak widzicie -ale na razie nic co by przykuło moją uwagę –ale temu polu nie odpuszczam jeszcze -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 Ale do o koła dziwny krajobraz i te duże kamienie było tego troche ale daje tylko pare fotek bo dużo było tego .Było by ok. gdyby nie ………......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 ......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 ten kamień !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 Mnie się kojarzy z jakąś twarzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 posiada dwa otwory o średnicy ok 3-4 cm głebokie na jakieś 5cm -pozdro ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 drugi otwór -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 dodam jeszcze że w odległości 20 m płynie rzeka -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Marzec 2007 Autor Share Napisano 7 Marzec 2007 Ach i jeszcze nie daleko okazało się że nasi byli hehehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Share Napisano 26 Marzec 2007 jeszcze nie daleko tego miejsca wyszedł taki destrukt bez lufy -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 26 Marzec 2007 Autor Share Napisano 26 Marzec 2007 Sory –panowie przy okazji proszę J-35 o kontakt na priva- wysłałem do ciebie wiadomość na pocztę ale cisza -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 No Mg znowu dzisiaj nie znalazłem he –cienko było jakieś podkowy mnie prześladują hehe- a na tej blasze były jakieś napisy –ale nie do ustalenia -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Magazynek od szturma narobił im smaku –ale może kiedyś tam wyjdzie cały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 ale narazie -znowu hałer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 calkiem fajnie.pozdro Huk!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 hej huk-pytanko-jaki był kolor tego budowalnca prlu ze śmietniska-jak jest na zbyciu to chcę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 29 Marzec 2007 Autor Share Napisano 29 Marzec 2007 Jakiś żółty wyblakły –ale ja go zostawiłem –jak będę tam w pobliżu to go zabiorę –pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 no , no , chwalić , chwalić jak zwykle zaskakujesz fanciorami :-) - pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 to cos wkopane w ziemie na czym chlop cos tam opieral to wyglada mi na oporopowrotnik od acht koma acht, czesc od wylotu lufy.pzdrBarnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 jesli ma okolo 20cm srednicy to na bank 88. zmierzylem i podpatrzylem wg modelu Halinskiego w skali 1:25pzdrbarnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 o no wlasnie zoltego nie mam jeszcze-pamiętaj prosze o mnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mieszko_1 Napisano 29 Marzec 2007 Share Napisano 29 Marzec 2007 SZYKUJE SIĘ JAKAŚ REKONSTRUKCJA ? ja mam beret,podkoszulkę,gumofilce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 30 Marzec 2007 Autor Share Napisano 30 Marzec 2007 tak mieszko ! w Brzegu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1szybki Napisano 30 Marzec 2007 Share Napisano 30 Marzec 2007 co do otworów w kamieniumoże to być miejsce do zostawiania monet zatopionych w occie(zapłata za dostarczoną wczśniej żywność)praktyki takie miały miejsce w Angli podczas wybuchów epidemi tyfusów choler itp.miało to na celu izolację i kwarantannę "zarażonych wiosek , regionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.