matrix14xxx Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Witam Co to jest za zapalniczka i co to za znaczek.Pozdrawiam
matrix14xxx Napisano 4 Marzec 2007 Autor Napisano 4 Marzec 2007 Na zapalniczce jest napis:Hahwaypod nim HW,a na dole Made in Bavaria
Sv Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Fajek już nie palę więc nie wiem:) wpinka powinna być NSDAP Sv
Louis Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 Witaj,wczoraj w niemieckim okopie znalazłem bardzo podobną zapalniczkę. Sygnowana Every man brass No.5" i na spodzie Japan". Wrzuciłem fotki w aszych odkryciach". Pozdrawiam
lysy452 Napisano 19 Maj 2008 Napisano 19 Maj 2008 kolego posiadam identyczna zapalniczke,znaleziona na niemieckich pozycjach poza tym jest to bynajmniej w moich stronach dosc czesto spotykany fant w calosci lub w czesciach,wyglda to tak ze jest to regulaminowa zapalniczka lub byla tak popularna jak obecne jednorazowki.pozdrawiam
Pytanie
matrix14xxx
Witam
Co to jest za zapalniczka i co to za znaczek.
Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.