Daro76 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Napisano 2 Marzec 2007 Dostałem coś takiego wykonane z ceramiki podobno stare ale nie wyglada mi to na coś starego. Prosze o pomoc w ID.
dareQ Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 ..a to strychowiec, podarek..? nie spotkałem jeszcze takich porcelanowych medali".. ciekawa sprawa.. może ktoś inny ma jakiś trop? dostałeś od kogoś starszego..? ta osoba nic nie wie na ten temat?
dareQ Napisano 2 Marzec 2007 Napisano 2 Marzec 2007 coś pamiatkowego..?Odkrywca porcelany 1682-1719 Johan Friedrich Bottger"http://pl.wikipedia.org/wiki/Johann_Friedrich_B%C3%B6ttger
Daro76 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Napisano 2 Marzec 2007 Dzięki za odzew. To że kolo wynalazł porcelane w europie to wiem zastanawiam się czy ten medalik jest strry czy to tylko pamiątka z kolejnej rocznicy np. 1999r. Pozdro.
Pytanie
Daro76
Dostałem coś takiego wykonane z ceramiki podobno stare ale nie wyglada mi to na coś starego. Prosze o pomoc w ID.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.