Skocz do zawartości

Festung Glogau - marzec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 165
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Mieszko - ale to chyba nie jest na terenia miasta głogowa? tylko gdzies dalej taki ładny las?pozdr Górkowo?
Napisano
Mieszko czy te 20 km to w stronę zachodnia ?
i mam na dzieje ze zakopujesz po sobie dołeczki?
pozdrawiam i zycze owocnych poszukiwan
Napisano

Dzis pogrzebalem i wyszlo na DRODZE cos takiego - kawal rury, na obu koncach uchwyty na mocowanie paska, calosc zamykana po srodku, ura" skalda sie z dwoch ruchomych polowek.Wyglada na jakis rodzaj mapnika...

Napisano
Heya, dzieki za info! Malysz tylko skacze, a ja tylko kopie, w temacie raczej nie siedze... A ten zasobnik to wygrzebany niedaleko tego wczesniejszego magazynka do MG.Moze gdzies jest reszta?
Napisano
Mieszko_1 - spoko fanty, szkoda ze resztki pistoleciku; rozmawialem ze zlomiarzami o poligonie w Przemkowie - szybko sie stamtad zwineli, bo wykopywali bomby lotnicze.O ile wiem to byl to ich pierwszy i ostatni raz :) Masz jakes namiary na nie wysadzone bunkry w tamtych okolicach? Interesuja mnie wylacznie ze wzgl.na foto do galerii.Laziles po Serbach? Z jakimi wynikami? I jak na Bismarcku?
Napisano
Robiłem w specmaju jak oczyszczali wilkocin-złomu dużo a betonówki tylko przy Wałach Chrobrego.na Bismarku szukałem w 94 roku-dużo łusek od flaka 88 i mauserowskich-teraz chyba przeryte na maxa-chyba tylko park przy basenie został

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie