Skocz do zawartości

Poszukiwania w lasach

lukaszekk86

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 65
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Acer w bardzo kultoralny sposob przedstawia swoj punkt widzenia i prosilbym Cie na przyszlosc bys ty swoj przedstawial tez w podobny sposob. Bo moze sie okazac, ze nie bedziesz mial takiej mozliwosci !
Napisano
Bardzo kulturalny. No tak, najlepiej jest straszyć. Olać to. Niech sobie żyje w swoim przekonaniu a ja bede w swoim. Pozdrawiam
Napisano
Znów zabiorę głos chociaż widzę, iż wypowiedzi dyskutanta należą do najniższych.

To co napisałem nie straszenie a realia i
p r e w e n c j a celem uchronienia początkujących przed przykrymi spotkaniami i konsekwencjami.
I nie żyję w swoim przekonaniu" tylko w powszechnie obowiązującym w praktyce gospodarstwa leśnego.

Co do cyt. Olać to" to tak jak napisałem kilka postów wyżej i bez dalszego komentrza - życie bywa bezlitosne bowiem.
Napisano
Niech i tak bedzie. Nie ma sensu sie spierać. Brudzia wypić i być szczesliwym w tym dziwnym świece. Wystarczy że wkur...... mamy gdzie indziej. Wiadomo gdzie. Pozdrawiam
Napisano
tom323 W sprawie twoich wypowiedzi napisałem do Bociana malutki donos.
Odezwał sie przepisowy!!!!!!!!! Skącz te gadki bo żygać sie chce ciemniaku!!!!!!!!!
Tak, sprzedałem cię. Mało, chciałbym w następnym wejściu na forum widzieć przy twoim nicku żółtą kartkę.
Napisano
Witam
Gdyby każdy z nas zachował w lesie kulture i szacunek dla przyrody to byśmy kopali razem ze SL.Jeszcze by miejscówki pokazali...
Nie tak dawno motłoch mieniący sie poszukiwaczami notabene z Wa-wy(miejscowi widzieli blachy rejestracyjne) połamał kilka pasników,połamał sadzonki i znaczył swoje niezakopane doły puchami po browarach.
Wiecie co!
Niech SL jeżdzi po lesie jak najczesciej!!Mimo że to nam prawdziwym poszukiwaczom utrudnia życie.A w razie kontroli spokojnie można pokazac straznikom swoje zakopane dołki i jaki zostawiamy porządek.

Pozdrawiam
Zwierz
Napisano
Witam.W te połamane pasniki i sadzonki nigdy nie uwierzę.Szukajcie winnych w innym miejscu. W puszki po browarach i nie zakopane dołki już prędzej.Pozdro
Napisano
To widocznie pasniki same sie połamały a sadzonki zniszczyły dziki.A dwa samochody na lesnym parkingu widziane przez kilku mieszkanców były zbiorową fatamorganą.
Zresztą...
Sprawa ta jest w moich okolicach dośc znana.I dlatego Straz Lesna patroluje teren dośc czesto.I bardzo dobrze.
I teraz najlepsze...
Gdy na parkingu pojawi sie jakis samochód z tablicami warszawskimi mieszkancy od razy dzwonią do Nadlesnictwa lub na Policje.To lekka przesada z ich strony ale tak własnie jest.
Napisano
Biedna ta Warszawa,ale może to nie byli wcale poszukiwacze,tylko pseudokibice Warszawskiej ....,Polonii,którzy n.p zatrzymali się na popas.Ta wersja bardziej trafia mi do przekonania.Pozdro.
Napisano
Nie lubię żółtych kartoników, aczkolwiek wypowiem się nie na temat.

Lubię sobie poczytać co jest tu na forum czasami wypisywane. Można się zastanowić, zachwycić, coś przypomnieć, bądź zapamiętać. Dość często pośmiać.
Ten temat należy jednak do kategorii jakiej nienawidzę. Takiego wzajemnego opluwania dawno nie widziałem. A różnorakich for odwiedzam sporo. Poziom większości wypowiedzi jest tu żenująco niski. Inwektywy i oskarżenia latają w różne strony powodując frustrację czytających o poziomie kultury wyższym niż skinhead, bądź szalikowiec. Jestem modem na zupełnie innym forum i przy takim poziomie już dawno temat zostałby zamknięty (a nawet skasowany) a banów byłoby kilkanaście.
Panowie wychodzi z Was typowe polskie warcholstwo. Przywara większości rodaków, co to sami nie zeżrą i innym nie dadzą", ale ostateczne zdanie zawsze musi należeć do nich. Choćby racja była po stronie obozu przeciwnego.
Niedobrze się robi.
Napisano
a tak aprops SL znam paru mocnych ktorym sie wydaje ze wszystko im wolno sami przekopoja las a przyjezdnych z wykrywką haltoją i w pi.... mandacik. i gdzie tu jest sprawiedliwosć????????????????????????????????????? pytam was panowie ze SL myslicie ze jak macie zielone prochowce to jestescie pępkiem swiata?TOM 323 pozdro
Napisano
Mamy m u n d u r y - nie prochowce" - dotarło ?

Sprawiedliwość ? - a kiedykolwiek była ? Odsyłam do odpowiednich aktów prawnych wymienionych wyżej.
Podobna filozofia do tej typu - policjanci czepiają się kierowców łamiących przepisy - a dlaczego kierowcy mają się nie czepiać policjantów ?

A ty myślisz że jak jesteś w Państwowym lesie to możesz robić co ci się rzewnie podoba jak u siebie w domu ???

No to jesteś w błędzie
Napisano
Po za tym - zapomniałeś Viking o obywatelskiej instytucji skargi do właściwym obwinianym służbom władzom ???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie