tom323 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Wielki mondrala sie odezwał!! Przepraszam że mnie tak ponosi ale nie moge słuchać takich ludzi.
woytas Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Wybacz ale forum nie jest od tego by wymiotowac na nieProsilbym o spokoj ok?
tom323 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Bedzie ok tylko prosze niech skończy Acer te swoje mądrości!
woytas Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Acer w bardzo kultoralny sposob przedstawia swoj punkt widzenia i prosilbym Cie na przyszlosc bys ty swoj przedstawial tez w podobny sposob. Bo moze sie okazac, ze nie bedziesz mial takiej mozliwosci !
tom323 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Bardzo kulturalny. No tak, najlepiej jest straszyć. Olać to. Niech sobie żyje w swoim przekonaniu a ja bede w swoim. Pozdrawiam
acer Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Znów zabiorę głos chociaż widzę, iż wypowiedzi dyskutanta należą do najniższych.To co napisałem nie straszenie a realia ip r e w e n c j a celem uchronienia początkujących przed przykrymi spotkaniami i konsekwencjami. I nie żyję w swoim przekonaniu" tylko w powszechnie obowiązującym w praktyce gospodarstwa leśnego.Co do cyt. Olać to" to tak jak napisałem kilka postów wyżej i bez dalszego komentrza - życie bywa bezlitosne bowiem.
tom323 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Niech i tak bedzie. Nie ma sensu sie spierać. Brudzia wypić i być szczesliwym w tym dziwnym świece. Wystarczy że wkur...... mamy gdzie indziej. Wiadomo gdzie. Pozdrawiam
tom323 Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 Możemy sie tak spierać, wyzywać przez całe życie i tak nic z tego nie bedzie.
fraktal Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 tom323 W sprawie twoich wypowiedzi napisałem do Bociana malutki donos.Odezwał sie przepisowy!!!!!!!!! Skącz te gadki bo żygać sie chce ciemniaku!!!!!!!!!Tak, sprzedałem cię. Mało, chciałbym w następnym wejściu na forum widzieć przy twoim nicku żółtą kartkę.
woytas Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Autor kazdego nastepnego postu nie na temat zostanie obdarowany zoltym kartonikiemPanowie wroccie na ziemie !
Zwierzu Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 WitamGdyby każdy z nas zachował w lesie kulture i szacunek dla przyrody to byśmy kopali razem ze SL.Jeszcze by miejscówki pokazali...Nie tak dawno motłoch mieniący sie poszukiwaczami notabene z Wa-wy(miejscowi widzieli blachy rejestracyjne) połamał kilka pasników,połamał sadzonki i znaczył swoje niezakopane doły puchami po browarach.Wiecie co!Niech SL jeżdzi po lesie jak najczesciej!!Mimo że to nam prawdziwym poszukiwaczom utrudnia życie.A w razie kontroli spokojnie można pokazac straznikom swoje zakopane dołki i jaki zostawiamy porządek.PozdrawiamZwierz
Darek419 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Witam.W te połamane pasniki i sadzonki nigdy nie uwierzę.Szukajcie winnych w innym miejscu. W puszki po browarach i nie zakopane dołki już prędzej.Pozdro
Zwierzu Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 To widocznie pasniki same sie połamały a sadzonki zniszczyły dziki.A dwa samochody na lesnym parkingu widziane przez kilku mieszkanców były zbiorową fatamorganą.Zresztą...Sprawa ta jest w moich okolicach dośc znana.I dlatego Straz Lesna patroluje teren dośc czesto.I bardzo dobrze.I teraz najlepsze...Gdy na parkingu pojawi sie jakis samochód z tablicami warszawskimi mieszkancy od razy dzwonią do Nadlesnictwa lub na Policje.To lekka przesada z ich strony ale tak własnie jest.
Darek419 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Biedna ta Warszawa,ale może to nie byli wcale poszukiwacze,tylko pseudokibice Warszawskiej ....,Polonii,którzy n.p zatrzymali się na popas.Ta wersja bardziej trafia mi do przekonania.Pozdro.
tom323 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Pewnie mają po domach opis wszystkich tablic Warszawskich i województwa Mazowieckiego.
Darek419 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Dokładnie,Jestem w szoku Warszawa wyjada siano z paśników,popija browarem i wyrywa sadzonki drzewek.Mocne.
woytas Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Panowie widze, ze nie czytaja tego co sie do nich piszeWroccie do tematu- ostatni raz prosze !
tom323 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Dobre!! Kończą zatruciem powietrza w postaci bąka :)Dobra panowie kończymy ten temacik.
arv Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Nie lubię żółtych kartoników, aczkolwiek wypowiem się nie na temat.Lubię sobie poczytać co jest tu na forum czasami wypisywane. Można się zastanowić, zachwycić, coś przypomnieć, bądź zapamiętać. Dość często pośmiać.Ten temat należy jednak do kategorii jakiej nienawidzę. Takiego wzajemnego opluwania dawno nie widziałem. A różnorakich for odwiedzam sporo. Poziom większości wypowiedzi jest tu żenująco niski. Inwektywy i oskarżenia latają w różne strony powodując frustrację czytających o poziomie kultury wyższym niż skinhead, bądź szalikowiec. Jestem modem na zupełnie innym forum i przy takim poziomie już dawno temat zostałby zamknięty (a nawet skasowany) a banów byłoby kilkanaście.Panowie wychodzi z Was typowe polskie warcholstwo. Przywara większości rodaków, co to sami nie zeżrą i innym nie dadzą", ale ostateczne zdanie zawsze musi należeć do nich. Choćby racja była po stronie obozu przeciwnego.Niedobrze się robi.
viking191 Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 a tak aprops SL znam paru mocnych ktorym sie wydaje ze wszystko im wolno sami przekopoja las a przyjezdnych z wykrywką haltoją i w pi.... mandacik. i gdzie tu jest sprawiedliwosć????????????????????????????????????? pytam was panowie ze SL myslicie ze jak macie zielone prochowce to jestescie pępkiem swiata?TOM 323 pozdro
acer Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Mamy m u n d u r y - nie prochowce" - dotarło ?Sprawiedliwość ? - a kiedykolwiek była ? Odsyłam do odpowiednich aktów prawnych wymienionych wyżej.Podobna filozofia do tej typu - policjanci czepiają się kierowców łamiących przepisy - a dlaczego kierowcy mają się nie czepiać policjantów ?A ty myślisz że jak jesteś w Państwowym lesie to możesz robić co ci się rzewnie podoba jak u siebie w domu ???No to jesteś w błędzie
acer Napisano 4 Marzec 2007 Napisano 4 Marzec 2007 Po za tym - zapomniałeś Viking o obywatelskiej instytucji skargi do właściwym obwinianym służbom władzom ???
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.