Maniek7_2006 Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 WitamMam taki problem, otóż instaluje gierke CoD1, wgrywam patcha 1.4, i instaluje dodatek United Offensive, wszystko ładnie pieknie, instaluje cracka, właczam gre i..:1.Ekran jest podzielony na pół(połowa jest z Cod1, połowa z UO)2.Właczam gre i tak: są misje z CoD1 a skiny broni z UO, nie ma ani jednej misji z UO.Co z tym zrobić???Z góry dzięki za pomoc.Pozdrawiam Serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Witam.Jak u ciebie z oryginalnością gry?Miałem CoD1 że tak powiem -nieorginalnego-,chciałem do tego zainstalować UO i niestety wystąpił ten sam problem.Kupiłem 1 oryginalną wgrałem dodatek i smigam teraz w multi.Czyli po prostu trzeba kupić oryginały.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 Właśnie nie śa oryginalne:P czyli trzeba kupić CoD1 oryginała a kopia UO powinna pójśc???Dzięki.Pozdrawiam Serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 Dwa oryginały.pozdro.Napisz do mnie na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 24 Luty 2007 Autor Share Napisano 24 Luty 2007 Aha dzieki, wysłałem maila.Pozdrawiam Serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 24 Luty 2007 Share Napisano 24 Luty 2007 matko jedziecie na piratach i jeszcze sie chwalicie łooo MAMO!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Miałem to samo, i nie chodzi tu o pirata czy nie. Poprostu miałem jedną wersję gry angielską a dodatek w polskiej wersji. Stąd wynikały problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 SP 17, a jakbym ściągnął spolszczenie do CoD1 to by poszło???UO mam po polsku.PozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SP17 Napisano 2 Marzec 2007 Share Napisano 2 Marzec 2007 Ja miałem CoD podstawowego w wersji angielskiej, a Dodatek w wersji polsjkiej. Musiałem sprzedać wersję angielską i kupić poniwnie ale już w polskiej wersji. Chyba tylko tyle można zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniek7_2006 Napisano 2 Marzec 2007 Autor Share Napisano 2 Marzec 2007 aha, dziękiPozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.