Ryszard Ochucki Napisano 22 Luty 2007 Autor Share Napisano 22 Luty 2007 Serfując po internetowym portalu aukcyjnym w polowaniu na oryginalne opisy aukcji trafiłem na coś czego odkrycie może być sensacją nawet na całym globie i... w okolicy :) Rozbroił mnie opis tego przedmiotu. Po zapoznaniu się Wyraz swoją opinię,może się myle i nie znam ale wg mnie to jest odpustowy bubel który sprzedawany był obok sławetnych diabełków" i kapiszonów:) Cena też rewelacyjna buahaha! http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=169318276 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
żeton Napisano 22 Luty 2007 Share Napisano 22 Luty 2007 W sumie gość, zero komentarzy, kosmiczna cena nieźle;) Pozatym jeśli to co on pisze jest prawdą to nie podlega czasem pod Ustawę o Broni i Amunicji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 mozetrafi w ręce osoby która jest nim zainteresowana"------>czytaj Wydzial Kryminalny Policji w Besku":P:P:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Luty 2007 Share Napisano 23 Luty 2007 niemiecki, jednostrzalowy, XIXw pistolet osobisty" uzywany przez niemcow w WW2, starszy prat (prototyp)P 38:P czy jakos tak:] z nieusunietymi cechami ojowymi":D jeszcze w oksydzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Wyglądał jak korkowiec z dorobioną lufą - taki samopał - urwiłapka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.