admin Napisano 21 Luty 2007 Autor Share Napisano 21 Luty 2007 Witam, tym razem w roli tłumacza:(...) Jestem zainteresowany utrzymywaniem kontaktu z grupami prowadzącymi badania na polach bitew I Wojny Światowej. Pochodzę z regionu Włoch, gdzie większość mężczyzn została wcielona do armii niemieckiej i wielu z nich zginęło w tych miejscach.Jeśli będziecie w stanie mi jakoś pomóc, będę na prawdę szczęśliwy.Manuel"Od siebie dodam, że autorowi zapewne chodzi o grupy w których ktoś mógłby komunikować się po angielsku :).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 Gdybym nie dostal tego maila to nie uwierzylbym, ze Wlosi potrafia poslugiwac sie w innym jezyku poza swoim :) Z wlasnego doswiadczenia mowie i mojej siostry ktora juz dluzszy czas przebywa w slonecznej Italii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 heheh jakimi grupami ?Już to widzę jak się tu ujawniają i oddają fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Luty 2007 Share Napisano 21 Luty 2007 acer wyluzuj -facet chce tylko być szczęśliwym-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 21 Luty 2007 Autor Share Napisano 21 Luty 2007 Wydaje mi się, że autorowi jednak bardziej zależy na poznaniu losów swoich kamratów, niż byciu szczęśliwym czy ujawnianiu grup... Jak byście mieli jakieś informacje na temat pierwszowojennych Włochów w armii niemieckiej to serdecznie proszę o info.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.