Skocz do zawartości

poradzcie mi.....

garret

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam.mam ace150 ale chcialbym poszukac militarki.poradzcie mi co wybrac czy jabla a moze hs 3?.nie chodzi mi bardzo o cene,chociaz smetek bedzie drozszy nawet uzywany,ale o osiagi w terenie.w koncu po co przeplacac?kasa bedzie bo wybieram sie za granice.z gory dziekuje za wszelkie porady.
Napisano
Skąd przyszło Ci do głowy porównanie tych dwóch sprzętów, dorzuć parę stówek i kup HS-a- to przynajmniej można nazwać wykrywaczem:)
Pozdrawiam.
Napisano
witam.nie chodzilo mi o porownanie tylko o zasiegi w terenie.a moze jest inny wykrywacz na militaria w cenie smetka ?chodzilem z ace po okopach ale znalazlem tylko 2 monetki, guzik z napisem wien na rewersie,i 2 luski.ciekaw jestem czy ktos z forum juz chodzil z ace 150 na militaria i jakie byly wyniki ?wiem ze ace sa na monetki ale ze sprzetu trzeba wycisnac ile sie da.pozdrawiam.
Napisano
ja bym ci polecil HS'a sam na nim chodze i jest spoko swietne osiagi :D a co do garreta to moj kumpel wyciagnal z okopu pare bagnetow ale to byl ace 250.Ja osobiscie nie polecma ace na militarke i tu mi chyba kazdy racje przyzna

pozdrawiam Shizo
Napisano
witam! dzieki kolego za oddpowiedz.masz racje ze smetkiem.widze ze swoja 150-tke bede musial albo sprzedac albo przeznaczyc tylko na kolorki.snigu coraz mniej wiec udanych wykopów.pozdrawiam!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie