garret Napisano 20 Luty 2007 Autor Napisano 20 Luty 2007 witam.mam ace150 ale chcialbym poszukac militarki.poradzcie mi co wybrac czy jabla a moze hs 3?.nie chodzi mi bardzo o cene,chociaz smetek bedzie drozszy nawet uzywany,ale o osiagi w terenie.w koncu po co przeplacac?kasa bedzie bo wybieram sie za granice.z gory dziekuje za wszelkie porady.
karpik Napisano 20 Luty 2007 Napisano 20 Luty 2007 Skąd przyszło Ci do głowy porównanie tych dwóch sprzętów, dorzuć parę stówek i kup HS-a- to przynajmniej można nazwać wykrywaczem:)Pozdrawiam.
garret Napisano 21 Luty 2007 Autor Napisano 21 Luty 2007 witam.nie chodzilo mi o porownanie tylko o zasiegi w terenie.a moze jest inny wykrywacz na militaria w cenie smetka ?chodzilem z ace po okopach ale znalazlem tylko 2 monetki, guzik z napisem wien na rewersie,i 2 luski.ciekaw jestem czy ktos z forum juz chodzil z ace 150 na militaria i jakie byly wyniki ?wiem ze ace sa na monetki ale ze sprzetu trzeba wycisnac ile sie da.pozdrawiam.
Shizo Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 ja bym ci polecil HS'a sam na nim chodze i jest spoko swietne osiagi :D a co do garreta to moj kumpel wyciagnal z okopu pare bagnetow ale to byl ace 250.Ja osobiscie nie polecma ace na militarke i tu mi chyba kazdy racje przyznapozdrawiam Shizo
garret Napisano 26 Luty 2007 Autor Napisano 26 Luty 2007 witam! dzieki kolego za oddpowiedz.masz racje ze smetkiem.widze ze swoja 150-tke bede musial albo sprzedac albo przeznaczyc tylko na kolorki.snigu coraz mniej wiec udanych wykopów.pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.