liha Napisano 17 Luty 2007 Autor Napisano 17 Luty 2007 Witam :)))) Od długiego czasu mieszkam w pięknej stolicy Republiki Irlandii , staram się każdego weekendu zrobić mały wypad z wykrywką i zazwyczaj mi się udaje , choć z różnym skutkiem.POSZUKIWACZE Z DUBLINA dajcie proszę znać o sobie , to się może wspólnie wybierzemy w teren.pozdrawiam.liha
aslv Napisano 17 Luty 2007 Napisano 17 Luty 2007 No niestety liha ja jestem w loughrea 40 km od galway i jakies 180 od Ciebie. A tak na przyszłość nie pisz pięknej w stosunku do irlandii ;)))
Drobniak Napisano 21 Luty 2007 Napisano 21 Luty 2007 WitamJake wyniki Panowie??Mieszkam w południowej cześci dublina,ostatnio jakos brak czsu na wypady ,ale chęci są.Fotka jednego z miejsc ,ale bez rewelacji.Jak by co to GG:6441611
BogdanLacki Napisano 22 Luty 2007 Napisano 22 Luty 2007 WitamA jak ze stroną prawną łażenia z wykrywką?Trzy lata temu spotkałem we Francji tubylców z wykrywkami na plaży. Z ich informacji wynika ( o ile mogliśmy się porozumieć machając łapkami i engliszem), że na plaży można posługiwać się sprzętem ale poza nią już nie. Czy ktoś mógłby zweryfikować te dane i podać jak to wygląda w Irlandii?Bogdan
liha Napisano 22 Luty 2007 Autor Napisano 22 Luty 2007 Witam , mieszkam w północnym Dublinie , tutaj problem jest taki , że pola które jeszcze pare miesięcy były na obrzeżach już zamieniły sie w placę budów .Odnośnie chodzenia .to chodzę po lokalnych plażach , żadnych rewelacji :))) satysfakcja i pare monetek . pozdrawiam .liha
panslon Napisano 24 Luty 2007 Napisano 24 Luty 2007 Witam.Tez probuje cos kopnac w Irl. ale z marnym skutkiem.Po za tym ciezko jest znalesc dobre opracowania ( mapki)dotyczace np. bitew i wojen na terenie Irl. Sa informacje w stylu: pod Ballyshannon, czy Donegal kto komu,za co dokopal i tyle. A propos Ballyshannon, Mieszka ktos moze z wykrywka w tej okolicy?
Drobniak Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 WitamDziś sprawdziłem poletko ,które od dawna miałem na oku i sa wyniki.Znalazłem ćwiartkę pennego Henryka III 1222-1236 i część złotej broszy.
blezor Napisano 1 Marzec 2007 Napisano 1 Marzec 2007 Witam! Ja mieszkam w Dundalk, niedaleko Dublina, nie mam wykrywki, ale mam chec spotkania sie z kims kto ma i pojechac gdzies na jakas wyprawe dla przygody, autko mam wiec jezdzic jest czym, -pozdrawiam wszystkich.
Gambit Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 No ladnie. Ja akurat wyladowalem w Dublinie. Mieszkam 15 min. Luasem od Szpili. Moznaby jakies spotkanie wysmazyc (i przeniesc watek do towarzyskich co by Bocka nie draznic ;) )
Nightfly Napisano 3 Marzec 2007 Napisano 3 Marzec 2007 WitamNiektorym z Was wysłalem juz maile lub wiadomosci na gg o checi wspolpracy ( narazie bez odzewu ). Proponuje sie spotkać i pogadac przy guinessie. Co wy na to???Pozdrawiam
wall Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Witam emigrantów. Mieszkam w Galway i wątpię czy ktokolwiek z rodaków tutaj kopie ale... pytam bo zawsze raźniej byłoby pokopać razem. Z tego co widzę jest kilku kopaczy w Dublinie, może spotkamy się w jakiś weekend w waszych okolicach. U mnie nie ma w ogóle pól, same cholerne, wiecznie zielone łąki...? (ale pomimo to sreberko wyszło:)Pozdrawiam Wall.
Adr Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Jesli bylby ktos chetny w PLN SZKOCJA ABERDEEN na wspolny wypad. pzdr
aslv Napisano 26 Wrzesień 2007 Napisano 26 Wrzesień 2007 Witam Wall mieszkasz o 37 km ode mnie mozemy sie gdzies spiknąc na kopanko niestety nie mam tu piszczalki :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.