Skocz do zawartości

TRAPER SAPER

PPSZ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam wszystkich chce poznac wasze odczucia odnośnie wykrywacza TRAPER firmy SAPER . Jaki ma zasięg ? co nim wykopaliśce.
Napisano
Jak się pospieszę to zdążę przed innymi zanim wykupią wszystki TRAPER SAPER. A ja naiwny myślałem, że Minelab to dobry wykrywacz.
  • 4 weeks later...
Napisano
moje wrażenia dotykowe to zbyt licha konstrukcja,kolega ma 2 sztuki do pracy-obie juz posklejane...na minelabach chodzę już z 4 lata-inny świat...pozdrawiam
Napisano
Witam ja mam Sapera od Lipca tamtego roku i mam 2 cewki najpierw chodziłem z cewka 37 cm a potem dokupiłem drugą 24 cm na militarke sprzent jest dobry troche wykopalem niewypalów cewka [37cm] z 60 70 cm ale wraz poszły do ziemi to było w tamtym roku .Ten rok zaczołem z z saperem z cewka 24cm i wykopalem puszke Niemiecką na maske przeciw gazową z 90 cm ,troche znalazłem nim monet ostatnio kopiejka sie trafiła z 1870 r troce muszkietówek iłuseczek od mausera mosina manchiela guzików narazie nienazekam sprzent jest spoko jak dlamnie.
POZDRAWIAM......... SPIDER.............

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie