junkers323 Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 ten nieśmiertelnik znalazłem w miejscu potyczki AK z niemcami. z jednej strony wydrapane jast nazwisko a z drugiej imię . Kazimierz Sawiński. Czy może to być autentyczna blaszka.
Huball Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Czasami można skorzystać z tego linka:http://www.pck.org.pl/poszukiwania/szukaj/niesmiertelnik.htm, a moze ktoś do dziś szuka swego dziadka ???
junkers323 Napisano 13 Luty 2007 Autor Napisano 13 Luty 2007 ten nieśmiertelnik znalazłem w miejscu potyczki AK z niemcami. z jednej strony wydrapane jast nazwisko a z drugiej imię . Kazimierz Sawiński. Czy może to być autentyczna blaszka.
Boruta Napisano 13 Luty 2007 Napisano 13 Luty 2007 Jak najbardziej, sam mam taki wydrapany.Pozdrawiam
Pytanie
junkers323
ten nieśmiertelnik znalazłem w miejscu potyczki AK z niemcami. z jednej strony wydrapane jast nazwisko a z drugiej imię . Kazimierz Sawiński. Czy może to być autentyczna blaszka.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.