kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 cala wykonana z żelaza , wyskosc 4,5cm ,szerokosc 3,7cm na srodku odcisniety jest wizerunek niemieckiego chelmu.Dołanczam zdjecie nie widac na nim wiele ale zawsze cos.Dodam ze mocowana byla na cos w stylu agrafki.Dzieki pzdr
kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 cala wykonana z żelaza , wyskosc 4,5cm ,szerokosc 3,7cm na srodku odcisniety jest wizerunek niemieckiego chelmu.Dołanczam zdjecie nie widac na nim wiele ale zawsze cos.Dodam ze mocowana byla na cos w stylu agrafki.Dzieki pzdr
bjar_1 Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Jest to niemiecka odznaka za rane (Verwundetenabzeichen) - czarna ,nadawana za jedną ranę.pzdrbjar_1
bartekl23 Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Szerzej ta odznaka jest opisanan w jednym numerze Odkrywcy".
kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 dzieki za dpowiedzi .ja ja znalazlem na miejscu malutkiej wrzesniwej potyczki.Nie jest chyba w takim najgorszym stanie bo byla w suchutkim piaseczku.czy taka odznaka czesto sie trafia.I w ktorym numerze odkrywcy byla opisana.
kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Napisano 26 Październik 2003 dzieki za dpowiedzi .ja ja znalazlem na miejscu malutkiej wrzesniwej potyczki.Nie jest chyba w takim najgorszym stanie bo byla w suchutkim piaseczku.czy taka odznaka czesto sie trafia.I w ktorym numerze odkrywcy byla opisana.
greg83pp Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 Witam ! Jest w numerze ze stycznia 2003.PozdrawiamGrzesiek
Pytanie
kaliber
cala wykonana z żelaza , wyskosc 4,5cm ,szerokosc 3,7cm na srodku odcisniety jest wizerunek niemieckiego chelmu.Dołanczam zdjecie nie widac na nim wiele ale zawsze cos.Dodam ze mocowana byla na cos w stylu agrafki.Dzieki pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.