kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 cala wykonana z żelaza , wyskosc 4,5cm ,szerokosc 3,7cm na srodku odcisniety jest wizerunek niemieckiego chelmu.Dołanczam zdjecie nie widac na nim wiele ale zawsze cos.Dodam ze mocowana byla na cos w stylu agrafki.Dzieki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 cala wykonana z żelaza , wyskosc 4,5cm ,szerokosc 3,7cm na srodku odcisniety jest wizerunek niemieckiego chelmu.Dołanczam zdjecie nie widac na nim wiele ale zawsze cos.Dodam ze mocowana byla na cos w stylu agrafki.Dzieki pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 sorki za blad w hełmie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Jest to niemiecka odznaka za rane (Verwundetenabzeichen) - czarna ,nadawana za jedną ranę.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Szerzej ta odznaka jest opisanan w jednym numerze Odkrywcy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 dzieki za dpowiedzi .ja ja znalazlem na miejscu malutkiej wrzesniwej potyczki.Nie jest chyba w takim najgorszym stanie bo byla w suchutkim piaseczku.czy taka odznaka czesto sie trafia.I w ktorym numerze odkrywcy byla opisana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaliber Napisano 26 Październik 2003 Autor Share Napisano 26 Październik 2003 dzieki za dpowiedzi .ja ja znalazlem na miejscu malutkiej wrzesniwej potyczki.Nie jest chyba w takim najgorszym stanie bo byla w suchutkim piaseczku.czy taka odznaka czesto sie trafia.I w ktorym numerze odkrywcy byla opisana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg83pp Napisano 26 Październik 2003 Share Napisano 26 Październik 2003 Witam ! Jest w numerze ze stycznia 2003.PozdrawiamGrzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kaliber
cala wykonana z żelaza , wyskosc 4,5cm ,szerokosc 3,7cm na srodku odcisniety jest wizerunek niemieckiego chelmu.Dołanczam zdjecie nie widac na nim wiele ale zawsze cos.Dodam ze mocowana byla na cos w stylu agrafki.Dzieki pzdr
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.