ZUBIKED Napisano 8 Luty 2007 Autor Share Napisano 8 Luty 2007 Witam !!! Mam takie pytanie do kolegów, czy i co wpisujecie w swoim CV *, w rubryce zaintereswania: Poszukiwania skarbów, Exploracja, militaria, aktywne i systematyczne grzebanie w ziemi i starociach itp, itd. Pewnie nie jedna ciekawa historia wynikła podczas rozmowy kwalifikacyjnej, Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 jesli wiedzialbym, ze osoba od ktorej zalezy praca ma jakiegos hm extremalnego bzika to why not? A tak mozna by bylo odebrac mnie siako jakiego swirusa- tylko z kategorii tych niebezpiecznych :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 to zależy do jakiej firmy(pracy) startujesz. Ja nie wpisywałem tego, ale zanm kolesia co wpisał i dziwnie na niego patrzyli jak dochodzili to tego punktu rozmowy.W ogóle poszukiwaczy nie traktuje się powaznie w szerszym gronie, wiec jezeli startujesz do odpowiedzialnej, ambitnej pracy to radziłbym nie wpisywać tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Luty 2007 Share Napisano 8 Luty 2007 Witam ! Ostatnio miałem przyjemność prowadzenia kilku rozmów kwalifikacyjnych do mojego działu w firmie no i pojawił się taki moment. Fakt, że chłopak trochę sie krępował, wpisał w CV film, samochody itp. Podczas rozmowy jednak, gdy zapytałem go zainteresowania przyznał się że :- Wie pan, mam takie hobby ale rzadko się przyznaję ... - Jakie ? - spytałem - Biegam z kałasznikowem na kulki po lesie - to sie nazywa ASG.Chwila wyczekiwania na moją reakcję i moja odpowiedź :- A ja z SAR Offizier i MP5 PDW, strzelam się z warriorem prawie co tydzień ;-)Oczywiście nie to głównie zadecydowało ale pracujemy razem od 01.02.;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.