M40 Napisano 6 Luty 2007 Autor Share Napisano 6 Luty 2007 Jak wypełniać ubytki, niewielkie dzióry i pęknięcia w skórze? Czy istnieje jakaś specjalna szpachla do skóry"? Jak to robią profesjonaliści" ? Chodzi mi o wypełnienie kilku dziórek w ładownicy do mausera. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 6 Luty 2007 Autor Share Napisano 6 Luty 2007 Kurcze, treść mi się przez przypadek to tematu skopiowała. Proszę moderatora o zmienienie tematu na Uzupełnianie ubytków w skórze". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 6 Luty 2007 Share Napisano 6 Luty 2007 Uzupełnianie ubytków w skórze? Pierwsze słyszę...Ja jak obiję czubek buta i mam rysę to szpachluję" wgniecenie pastą do butów. Po wyschnięciu daje gładką powierzchnię. Ale do ładownicy ten sposób się nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 Ja wycinałem kawałki skóry i wklejałem na klej szewski. Tak sobie to wygląda.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.