Skocz do zawartości

RUTUS-WELKA ŚCIEMA!!!!

jakofako

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Cze Wszystkim!Zaliczyłem chyba wszystkie fora w necie i posty(Google,Yahoo,Onet)na temat Solarisa.Jedno,co mnie uderzyło(was też???),że jak tylko były negatywne opinie,to zaraz się odzywali klakierzy,którzy zbijali" poprzednie posty i wsio buło cacy.Gdzie indziej syf obsługa,serwis,zamówienia(terminowość),a Rutus pełna dbałość o klienta(klient nasz pan).Gówno prawda!!!Miły,spokojny głos i ściema na maksa!!!A przede wszystkim brak słowności!!!!
  • Odpowiedzi 98
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dla mnie prawdę mówią fanty, a tych u użytkowników rutusa nie brakuje. Kolejny post- wkurzacz. Nie dajcie się prowokować.
Napisano
Dla mnie???dla kogo???fanty???/jakie???Mój post nie jest na temat fantów LOLU tylko na temat producenta,jego podejścia do klienta i jakości jego obsługi!!!!Dziwięs się,że nikt nie zauważył,że to nie post w dziale asze odkrycia" tylko sprzęt???!!!
Napisano
Żeby nie było :nikt nie wie,co posiadasz!!!!jak posiadasz coś innego,to po co ten post.POWTARZAM!!!!To post na temat sprzętu,a konkretnie podejścia producenta!!!A nie na temat działania!!!LOL!!!Gdzie moderatorzy???
Napisano
Co do samego sprzętu to też są pewne uwagi.Gumki pod styki baterii????,przewód łączący cewkę z elektroniką taśmą???Co to ku...wa jest ????Gdańsk???Ja znam inny Gdańsk!!!
Napisano
I żeby nie było!!!Zaczynałem od Jabela,odłożyłem na Solarisa(kumpel też).I co???Gówno!!!Właścieciel bardzo niesłowny.Powtarrzam to nie post na temat działania(a nie ma cudów w Solarisie).Chodzi o obsługę klienta.Pisałerm na początku-jeden negatywny post-natychmiast riposta.Czyli jakaś klika działa!!!!LOLE!!!
Napisano
Skoro chcesz być wiarygodny to napisz o jakichś konkretach. Bo póki co to wode lejesz aż mi w butach mokro. Widać, że sprzętu w ręku niemiałeś. Jakie gumki???
Miałęm Solarisa prawie dwa lata i gumek w nim nie widziałem.
Baterie też mi jakoś luzem nie latały po puszce ani taśmy nie było na przewodzie. Więc nie wiem co Ty widziałeś i gdzie. Stali kliecni wiedzą jaki jest poziom obsługi w tej firmie i żałosne posty małolata (bo jak nazwać kogoś kto pisze lolu") wizerunku firmy nie zmienią. Proponuję zosać przy jablu w końću to sprawdzony sprzęt z garażowym serwisem:)
L.
Napisano
O jejku , jejku - co to? lub kto to ? Nacpał się ?
A teraz poważnie jak na spowiedzi:KONKRETY SYNU !!!
i......nie bierz więcej tego świństwa.
Napisano
Jest też post gościa na forum(wystarczy wpisać Rutus Solaris),który miał problem z ustawieniami.Właściciel firmy skontaktował sie z nim i podał mu wskazówki.Niestety z powodu tajemnicy korespondencji koleś nie mógł podać ustawień.Co za walenie po ścianie!!!!Od kiedy podanie ustawień ma coś do tajemnicy korespondencji.Nie było przecież informacji prywatnych w sensie ustawy o danych osobowych.Są problemy z tym sprzętem-nie wiem jakie(jeszcze),ale żyjemy dzięki Bogu w wolnym kraju!!!!(jestem zwykłym uzytkownikiem forum-to nie lipa jak twierdzą klakierzy)
Napisano
Mam 38 lat.Jestem osobą ogólnie rzecz biorąc wykształconą.Ktoś nazwał mnie synem!!!Na pewno nie jego!!!Mam syna;jest sceptycznie nastawiony do frazesów i ogólników.POWTARZAM!!!Pan R.jest niesłowny-ściemnia,obiecuje-a słowa nie dotrzymuje!!!To Fakty!!!Przyjumuje zamówienia i ich nie realizuje we wskazanym terminie!!!Czy ja mam do czynienia z analfabetami???!!!
Napisano
Pisać potrafie, czytać ze zrozumieniem też mi się udaje - analfabetą się więc nie czuję. Nie czuję sie też klakierem mimo że Pan też tak ludzi nazywa Panie obrażalski.
Co do serisu Pana Rutyny pozwolę sobie pozostać przy swoim całkowicie odmiennym od Pańskiego zdaniu.
Napisano
Oprócz paru słów o sobie - znowu były frazesy i ogólniki.
Przepraszam za syna ale ton,słownictwo i całokształt wcześniejszych wypowiedzi upoważniały mnie do stwierdzenia że mam do czynienia z....(definicje zostawiam czytającym)
\" Pan R.jest niesłowny-ściemnia,obiecuje-a słowa nie dotrzymuje!!!To Fakty!!!Przyjumuje zamówienia i ich nie realizuje we wskazanym terminie!!! "\" ---na taki stan rzeczy jest wiele sposobów zaradczych.
Mówi Ci to mgr prawa - 45 lat (życia),(2-ch synów)
Pozdrawiam Janusz
Napisano
Ci tak zwani klakierzy to zadowoleni klienci. Nie wydaje się dziwne, że tak wielu tych klakierów? Chyba o czyms toświadczy jeśli ktoś potrafi analitycznie myśleć.
Póki co to same ogólniki a nie fakty. Zamówiłem w tej firmie trzy wykrywacze i nie miałem do czynienia z niesłownością i dlatego zamówię następny.
A już tak jest, że niepoważnych ludzi poważnie się nie traktuje:)
L.
Napisano
Obrażalski???Jakieś gów...rze piszą bzdury,nie odpowiadają merytorycznie na temat postu,opowidają komunały na temat sprzętu.A ja ponownie piszę,że zamówiłem sprzęt i producent dwa(2) razy mnie oszukał słwnie.Jak można ustosunkowywać sie do moich postów bez podobnych doświadczeń??!!!.To post dla przyszłych i obecnych klientów,a nie użytkowników.Nadal obstaję przy stwierdzeniu,że nie piszę tdo analfabetówi mam nadzieję LUDZI MYŚLĄCYCH!!!
Napisano
Dziwne ja się umówiłem z p. Arkiem i zadnych problemów. Wymienił cewke ustawił elektronike i dołozył potencjometr. Jakoś nie zauważyłem żeby była wielka ściema. Wrecz przeciwnie. Całkowity zasłuzony pozytyw. Podejrzewam ze że miałeś panie kolego problemy z wysłowieniem sie tak jak na forum, wiec te klopoty.
Pozdr
Napisano
A skąd ten upór by nabyć sprzęt bezpośrednio od producenta? Sprawdziłem właśnie stronę jednego sklepu internetowego i wykrywacz jest do nabycia od ręki. Wystarczy wyszukiwarkę uruchomić.
Napisano
PONOWNIE POWTARZAM!!!!Nie jestem użytkownikiem Rutusa Solaris!!!Zamówiłem ten sprzęt,ale nie uzyskałem go w uzgodnionym terminie!!!!Dwa razy!!!Odnoszę wrażenie,że to moja wina,ponieważ odważyłem się w wolnym Kraju o tym napisać.Przestrzegam Wszystkich!!!!Bądzcie czujni!!!Nie wierzcie w każde bzdury napisane przez każdego!!!Życie pokazuje,że jednak coś jest na rzeczy(i uważne przeczytanie poprzednich postów).POZDRAWIAM LUDZI MYŚLĄCYCH!!!
Napisano
..Ktoś nazwał mnie synem!!!Na pewno nie jego!!!.." - stąd Obrażalski" - tyle w kwestii wyjasnienia dlaczego uzyłem takiego Pana okreslenia.

Ja nie wiem jeszzce czy kupie wykrywacz od Rutusa.. ale mocno biore go pod uwagę ;)
I to miedzy innymi ze wzgledu na moje doświadczenia z serwisem Rutyny.

Ja byłem zadowolony zarówno ze sprzetu jak i z serwisu.
Mamy po prostu odmienne doświadczenia.

A skoro Pan pytał o Moderatorów.. mam nadzieję że sie pojawią i wytną wszystko oprócz konkretów.
Więc wiele w tym poście nie zostanie.
Można to nazwać cenzurą, ja to nazywam zdrowym podejściem.
Darek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie