Skocz do zawartości

Katowice Oszacht Team

yarek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 236
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Co jest pierony??
Co to za milczenie??
Pusto tu jakoś nikt nic nie pisze,co się z wami dzieje??
Wystarczy że lato i wszystkim odbija.Wolicie iść do lasu niż posiedzieć na netku:))

Pozdrawiam.
Napisano
Super heheh semestr zaliczony szkoła papa na 3 miesiące,ino że robić trzeba:))
Może byśmy sie jakoś w lipcu na dłuzej stykli w okolicach???:)))
Dory Żubr nie jest zły:D:D
Napisano
:) to dobrze ze pozaliczane wszystko ;), ja nie wiem kiedy bede mial wiecej czasu w weekend:/ zalezy kiedy jakis urlopik bedzie:] no ale mozna cos myslec o tym:)
Napisano
AVE TEAM

Ja się własnie dowiedziałem ,że ide od 16 lipca z kilofem na podziemne wyprawy frontowe;))))

Ej Panowie co z wami Yarek i reszta,czemu milczycie??

Ja tak tesknie za wami:(((((
:D:D:D:D

Pozdrawiam!!!!!
  • 3 weeks later...
Napisano
Halo!!Jestem na Wesolej i cieplo jak cholera:P jutro a w zasadzie dzis ruszamy z Wajcha w teren:) a Wy cos kopiecie? Neptunak ile to na plazach zarobiles?:))
Napisano
Hey. trochę drobnych bo raczej pogoda była nie najlepsza. szukałem sobie tu w okolicach oglądać nowe miejsca . ale sam nudzę sie kiedy coś planujecie najlepiej weekend
Napisano
czolem koledzy ostatnio zmienilem wykrywacz no i zainteresowania odbilo mi na punkcie monetek szukam szukam szukam no i kurcze pieczone nic ja chyba zwariuje
Napisano
wajcha nie lam sie:P dopiero 1 wypad z nowym sprzetem za Nami:)
Neptunak nie wiem kiedy teraz ruszamy w teren, ale tylko weekendy wchodza w gre;]
  • 2 weeks later...
Napisano
suchy dzis przed szychto poszlem troche na pole za moim domem i co eureka znalazlem pierwsza monete 1 grosz pruski srebrny z 1855r
Napisano
Ja jestem z Sosnowca, jak by wam ludzi do wypadu brakowało do odezwijcie sie ;] będe wdzięczny ;)

Pozdro:Kuba
  • 5 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie