suchy ss Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 16 Czerwiec 2007 Share Napisano 16 Czerwiec 2007 Co jest pierony??Co to za milczenie??Pusto tu jakoś nikt nic nie pisze,co się z wami dzieje??Wystarczy że lato i wszystkim odbija.Wolicie iść do lasu niż posiedzieć na netku:))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 :P ja wole to i to xDco tamnu Was slychac?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 17 Czerwiec 2007 Share Napisano 17 Czerwiec 2007 Super heheh semestr zaliczony szkoła papa na 3 miesiące,ino że robić trzeba:))Może byśmy sie jakoś w lipcu na dłuzej stykli w okolicach???:)))Dory Żubr nie jest zły:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 :) to dobrze ze pozaliczane wszystko ;), ja nie wiem kiedy bede mial wiecej czasu w weekend:/ zalezy kiedy jakis urlopik bedzie:] no ale mozna cos myslec o tym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 PamiętajCie MOści Panowie-wieczorem Zubr podchodzi bliżej??Suchy,czy ty pracujesz może na kopalni??AMENUS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 nie, jeszcze nie xD, wrzesien albo pazdziernik i fedrunek wita:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lejtnant Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 AVE TEAMJa się własnie dowiedziałem ,że ide od 16 lipca z kilofem na podziemne wyprawy frontowe;))))Ej Panowie co z wami Yarek i reszta,czemu milczycie??Ja tak tesknie za wami:(((((:D:D:D:DPozdrawiam!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 28 Czerwiec 2007 Share Napisano 28 Czerwiec 2007 Lejtnant ja Ci mowilem ze chlopy albo powymieraly albo nie zaplacili za neta xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 HEY. jestem w lebie, lalo dzis I z wyjscia w teren nici, co tam slychac u was??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 30 Czerwiec 2007 Share Napisano 30 Czerwiec 2007 HEY. jestem w lebie, lalo dzis I z wyjscia w teren nici, co tam slychac u was??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Lipiec 2007 Share Napisano 21 Lipiec 2007 Halo!!Jestem na Wesolej i cieplo jak cholera:P jutro a w zasadzie dzis ruszamy z Wajcha w teren:) a Wy cos kopiecie? Neptunak ile to na plazach zarobiles?:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 Hey. trochę drobnych bo raczej pogoda była nie najlepsza. szukałem sobie tu w okolicach oglądać nowe miejsca . ale sam nudzę sie kiedy coś planujecie najlepiej weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 czolem koledzy ostatnio zmienilem wykrywacz no i zainteresowania odbilo mi na punkcie monetek szukam szukam szukam no i kurcze pieczone nic ja chyba zwariuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Lipiec 2007 Share Napisano 23 Lipiec 2007 wajcha nie lam sie:P dopiero 1 wypad z nowym sprzetem za Nami:)Neptunak nie wiem kiedy teraz ruszamy w teren, ale tylko weekendy wchodza w gre;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 no tak poczekamy az rolnicy przeoraja swoje pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Lipiec 2007 Share Napisano 24 Lipiec 2007 noooooo;] ale wczesniej mozemy........xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 suchy dzis przed szychto poszlem troche na pole za moim domem i co eureka znalazlem pierwsza monete 1 grosz pruski srebrny z 1855r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Sierpień 2007 Share Napisano 2 Sierpień 2007 wow, gratulacje!!!!ja teraz nie mam zabardzo czasu na kopanie bo pracy w ch...;/ i nie wiem co z weekendem:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 4 Sierpień 2007 Share Napisano 4 Sierpień 2007 Ja jestem z Sosnowca, jak by wam ludzi do wypadu brakowało do odezwijcie sie ;] będe wdzięczny ;)Pozdro:Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 2 Wrzesień 2007 Share Napisano 2 Wrzesień 2007 Meldowac sie chlopaki!!!Moze sie zgadamy gdzies na wykopy cala paczka? co Wy na to? a wogole odwiedzacie to miejsce?:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 suchy daj foty z wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 ok, juz je zmniejszam;]PS. cbyba od poniedzialku bedziemy sie spotykac na zjezdzie i wyjezdzie rano:P;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Wrzesień 2007 Share Napisano 3 Wrzesień 2007 a oto kilka fotek z niedlugo mijajacego sezonu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.