Skocz do zawartości

Ace 250 Custom a Jewelery???

Arek28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam! mam pytanie?Koledzy na forum piszą ustaw na Custom i wytnij 3 kwadraciki od lewej Ok inny kolega pisze ustaw na Jewelery i wytnij 3 od lewej???A wiec jaka jest różnica?czy to nie to samo?Który tryb jest lepszy na monety? Za odp. z góry Dzięki!!!
Napisano
witam!

Nie ma najmniejszego znaczenia w którym trybie wytniesz 3 kwadraciki od lewej (osobiście proponowałbym Ci jednak wyciąć tylko dwa). Kiedyś słyszałem teorię, że podobno wycięcie tych kwadracików w trybie allmetal skutkuje większym zasięgiem niż wycięcie tych samych kwadracików w innych trybach. Proscan wyjasnił mi na swoim forum, że teorię tą mozna włożyć między bajki.

pozdrawiam
bogdans
Napisano
Dla jasności, gdy ustawisz tryb Jewelery to dwie pierwsze już są wycięte więc usuwasz tylko jedną od lewej. Pisanie o usunięciu 3 od lewej w tym trybie może być mylące.
Napisano
Jeżeli wytniesz 2 pierwsze w trybie all to masz jewelery. Jeżeli wytniesz jeszcze jedną to masz z spokój.
Te 5 możliwości dyskryminacji to tylko pomoc dla Nas.
Pozdrawiam.
Napisano
Ok dzięki!Czyli to wszystko jedno gdzie wytnę.pozostaje nam tylko ustawienie czułości(sensitivity)na zaśmieconym terenie np.4/5 kresek a pola np. 6/7? Bo ma MAX czyli 8 ponoć nie wskazane ze względu na stabilność pracy wykrywacza.?
Napisano
Najlepsza jest praktyka - ucz się wykrywacza - najpierw się nakopiesz, a póżniej już będziesz wiedział co do Ciebie mówi na danych ustawieniach.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie