Skocz do zawartości

Radziecka bomba atomowa !!! w TVP1 teraz

Rekomendowane odpowiedzi

cały ten program to kicha nie silaca sie nawet na obiektywizm autor wykazał całkowity brak chęci zgłębienia tematu -oparł sie tylko na niektórych bajkach powtarzanych przez media .
Cały ten program kończył się konkluzja że Jaruzelski ruskim agentem był . W koncówce zapomniano nawet podać nazwisko generała którego tak chętnie pokazywano portret

Lapsusy:
1.- Szaniawski z tytułem prof. chyba chodzilo o profesjonaliste bo profesorem to on na pewno nie jest , poza tym obniza on wiarygodność każdego programu

2.- Stwierdzenie że gen Dubynin urzedował w Bornem -swiadczy o całkowitej nieznajomości tematu pobytu ruskich na naszych ziemiach - Dubynin urzędowł w Legnicy w budynku w którym aktualnie miesci sie ZUS bo tam było dowództwo PGWAR , mieszkał w wydzielonej dzielnicy miasta w pałacyku niepodal dowództwa

3.- Pokazywanie w kółko hangarów na samoloty jako miejsca składowania broni -bomb lotniczych (zapomniano o rakietach bedących na stanie LWP )

4 .- Wyrwane z kontekstu wypowiedzi pilotów i redaktorów NTW

Nie chce mi sie dalej pisać - tak nieudolnych i zmanipulowanych programów nie ogladałem nawet za czasów zatęchłej komuny gdy robił je jeszcze Ben Wołoszanski

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie