janushew Napisano 1 Luty 2007 Autor Napisano 1 Luty 2007 Teraz na 1 TVP !!!! też o magazynowaniu broni jądrowej w Polsce!!! polecam J
Dunczyk Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 niezły program, niezły, kilka zbyt śmiałych stwierdzeń (o Bornem Sulinowie nikt w Polsce nie wiedział aż do lat 90), ale teza, że ge. Jaruzelski był agentem GRU.... no no
Parowóz Napisano 2 Luty 2007 Napisano 2 Luty 2007 cały ten program to kicha nie silaca sie nawet na obiektywizm autor wykazał całkowity brak chęci zgłębienia tematu -oparł sie tylko na niektórych bajkach powtarzanych przez media .Cały ten program kończył się konkluzja że Jaruzelski ruskim agentem był . W koncówce zapomniano nawet podać nazwisko generała którego tak chętnie pokazywano portret Lapsusy:1.- Szaniawski z tytułem prof. chyba chodzilo o profesjonaliste bo profesorem to on na pewno nie jest , poza tym obniza on wiarygodność każdego programu2.- Stwierdzenie że gen Dubynin urzedował w Bornem -swiadczy o całkowitej nieznajomości tematu pobytu ruskich na naszych ziemiach - Dubynin urzędowł w Legnicy w budynku w którym aktualnie miesci sie ZUS bo tam było dowództwo PGWAR , mieszkał w wydzielonej dzielnicy miasta w pałacyku niepodal dowództwa 3.- Pokazywanie w kółko hangarów na samoloty jako miejsca składowania broni -bomb lotniczych (zapomniano o rakietach bedących na stanie LWP )4 .- Wyrwane z kontekstu wypowiedzi pilotów i redaktorów NTWNie chce mi sie dalej pisać - tak nieudolnych i zmanipulowanych programów nie ogladałem nawet za czasów zatęchłej komuny gdy robił je jeszcze Ben Wołoszanski
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.