Boruta Napisano 31 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2007 Czy coś się zmieniło, bo ostanio piszą, że przediot to jest wykopek, ale z prywatnej kolekcji, więc jakby się bali przyznać, że sami wykopali?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Nie sadze, ze to cokolwiek da - oni teraz zlapali jakas schize i wywalaja np wykopy kolby od mp40 czy chwyty do szturma.Popularne od jakiegos czasu jest pisanie, ze wykop to eplika" na czesciowo oryginalnych czesciach albo wystawienie samej kolby w dziwnej" cenie z delikatna aluzja, ze jest do niej wklad :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 1 Luty 2007 Autor Share Napisano 1 Luty 2007 W sumie chodziło mi o drobiazgi, często niewojskowe.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M40 Napisano 1 Luty 2007 Share Napisano 1 Luty 2007 Boruta, chyba wiem o co Ci chodzi :)Prawo jest następujące - każda staroć jaką wykopiesz należy do skarbu państwa i twoim obowiązkiem jest oddać to do najbliższego muzeum. Dla tego niektórzy na allegro, żeby na wszelki wypadek nie budzić podejżeń, piszą, że danego przedmiotu nie wykopali. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 2 Luty 2007 Autor Share Napisano 2 Luty 2007 No właśnie, tez tak podejrzewałem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lang_Sturmwind Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 coś kręcą i nie chcą sie przyznać :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
harnas Napisano 10 Luty 2007 Share Napisano 10 Luty 2007 Na allegro wogule debilizm zaczął panować. Nawet usuwają bączki na kolbe od mausa. Jakaś shiza!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.