swomek2 Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Napisano 30 Styczeń 2007 znalazłem dwa guziczki ,nie wiem z jakiego okresu.dziwne ponieważ w tym okopie znajduję różne rzeczy z różnych okresów,dlatego ważne jest dla mnie ustalenie pochodzenia tego guzika.
swomek2 Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Napisano 30 Styczeń 2007 znalazłem dwa guziczki ,nie wiem z jakiego okresu.dziwne ponieważ w tym okopie znajduję różne rzeczy z różnych okresów,dlatego ważne jest dla mnie ustalenie pochodzenia tego guzika.
kolega deutsch Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 To jest guzik z Bundesadlerem z okresu RFN do dzis. 100 %.
szwed Napisano 30 Styczeń 2007 Napisano 30 Styczeń 2007 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=270766#270807 pozdrowienia szwed.
Pytanie
swomek2
znalazłem dwa guziczki ,nie wiem z jakiego okresu.dziwne ponieważ w tym okopie znajduję różne rzeczy z różnych okresów,dlatego ważne jest dla mnie ustalenie pochodzenia tego guzika.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.