Skocz do zawartości

Co z takimi zrobic??

KURT2005

Rekomendowane odpowiedzi

Przestańcie!!!!!!!!

Chyba zbędne są tego typu komentarze - jak powyżej.

KURT - Weź podaj adminowi, i całej reszcie na tym forum loginy domniemanych hien cmentarnych" i po kłopocie.
Chyba, że bawią Cię powyższe dopiski i odpiski.

Jeżeli masz dowody, zgłoś odpowiednim władzom - choćby anonimowo - lub zostaw to - niech się rozliczają sami ze swym sumieniem, może kiedyś jak ich pochowają to ktoś też znajdzie ich".

I nie przeciągajmy tego dalej.

A jeśli sami jesteśmy świadkami takich czynów - róbmy zdjęcia i ... wtenczas możemy poklikać co z tym faktem zrobić.

Poza tym na GG w e-mailach czy za pośrednictwem innego komunikatora ludzie czasem dużo gadają", ale rzeczywistość jest całkiem inna - nie prawdaż KURT???

Problem w tym ze Pan Kurt
a)wogóle mnie nie zna
b)nigdy nawet nie słyszal ze gdzies kopalem mogily
c)gadal z kims na GG i a uczepil sie mnie
d)WLASNIE UZYL GRÓZB KARALNYCH

W dniu dzisiejszym złoże u administratora Odkrywcy oficjalne pismo, zawierające moje dane osobowe.Sprawę jutro złoże o na policji i sprawdze kim jest Pan Kurt.

Ta sprawa jest oczywista a ja czuję się z jego strony zagrożony.Bardzo dobrze że wymienił nawet miejsce gdzie sie zaczai.

Pozdrawiam Kurcie

A bardzo prosze rób co chcesz,co ty chcesz sie wykrecic dla twojej informacji.archiwum gg jest wszystko mam zapisane nawet twój nr telefonu.a pisales rózne cuda.Az tak sie boisz???A pisz sobie do administratora odkrywcy prosze bardzo niech sie dzieje co chce.A sprawdzac to ty mozesz sobie w majtkach czy nienarobiłes.MYSLISZ ZE JAK ZMIENIłES NR GG TO SIE NIEWYDA,INTERNET NIEJEST ANONIMOWY ZAPAMIETAJ SOBIE.

Nie chce tutaj bronić ząbika ale z wątku nie wynik nic co by można mu było zarzucić .Ja już tu opisywałem swoje perypetie z Fundacją Pamięć w połowie lat dziewięćdziesiątych trafiłem na Niemców i zawiadomiłem ich nie będę już się powtarzał i opisywał całej sprawy dałem im moje dane to postraszyli mnie prokuratorem a Niemcy jak leżeli tak leżą –zniechęcili mnie skutecznie do zgłaszania takich znalezisk-omijam je skutecznie –prawda czasami nie ma znaczenia i czasami są trzy-pozdro już słysze ten pomruk a świstak sreberka......

Huk - bardzo ciężko mi uwierzyć ( nie zarzucam Ci kłamstwa) w Twoje perypetie z Fundacją. Jeśli chodzi o mnie miałem z nimi bardzo dobry kontakt, zgłosiłem SS-mana, dałem nieśmiertelnik, odbyło się podjęcie zwłok" nie mylić z formalną ekshumacją, zidentyfikowali mi zwłoki, połówka pojechała do Berlina a drugą mi oddano. Pan Hartmut to bardzo miły człowiek. Być może w latach 90 tych ktoś inny kierował polskim oddziałem fundacji, natomiast obecnemu kierownikowinie mam nic do zarzucenia.

Pozdrawiam !

P.s Kurt - troche dystansu. Nie daj się prowokować.

Kocur a możesz nie wierzyć ! Mało tego nakrzyczeli na mnie że już w tym roku (1995 )wykonali plan w mojej miejscowości i że nie będą po 12 jedzić i poszczuli prokuratorem -pisałem to już na forum i osoby które zostały potraktowane podobnie !!!! także nie pisz mi o farmazonach !-zawsze tam kieruje ludzi którzy natrafią na szczątki ale ja sam z tym już nie chce mięć nic wspólnego nawet słowa dziękuję nie powiedzieli – cieszę się że masz z nimi taki kontakt ja 12 lat zostałem potraktowany jak intruz kończę i pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie