to17071990 Napisano 28 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2007 Witam wszystkich. Mam pewien problem. Mam bagnet i chcę go pooksydować , jednak dla mnie nie dostepna jest oksyda na gorąco. Czy oksyda na zimno bedzie odpowiednia (czy nie zetrze sie po kilku wyciągnnięciach go z pochwy), czy jej właściwości bardzo ustępują tej na goraco. I jeszcze jedno. Czy 18ml oksydy wystarczy na pooksydowanie bagnetu?:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 Z mojego doświadczenia wynika iż oksyda na zimno jest nie trwała –ale powinieneś założyć ten wątek w konserwacji inni może mają inne zdanie -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
01dalton Napisano 28 Styczeń 2007 Share Napisano 28 Styczeń 2007 witam . Szkoda zachodu , oksyda na zimno jest bardzo nietrwała , i na pewno po kilku ruchach wytrze się pióro w pooksydowanej na zimnio głowni od wkładania w pochwę. Pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.