Arek28 Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Napisano 26 Styczeń 2007 Takie rzeczy to tylko w Ogłoszeniach" :)pzdr.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 07:27 27-01-2007
kadet Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 przepraszam że pytam . to ma być do przesiewania piasku ?? czy to tylko tak dla ściemy ??
karpik Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Arek wybadaj rynek- wypuść parę na alaukcje i dowiesz się czy trafiłeś. Nie proponuj takich sprzętów na forum bo pokazujesz jakie to proste. A tak napisałbyś profesionalny.......". Ps. mam parę pomysłów co do tego sprzętu byłoby przydatne.
PUMA1 Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 Witam dobry pomysł . Sam kiedyś myslałem nad takim sitem ale w kształcie małego wiaderka i po środeczku zamontowany magnes.
menel Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 juz pare miesiecy temu myślałem nad zrobieniem czegoś takiego ale nie za dużych rozmiarów, pki co nie mam jeszcze zrobionego, ale moim zdaniem ulatwi to wyszukanie monety przy niedostatecznej widoczności np. jak ktos szuka w nocy lub na szarówie gdy cieżko jest dostrzec znalezisko. Sam nieraz sie męczylem aby odależć przedmiot.Pomysl jak najbardziej dobry, tylko trzeba dobrac odpowiednia średnice oczek aby piach i maly żwirek przelatywal bez problemu, a monetki zostaweły.pozdrawiam
menel Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 juz pare miesiecy temu myślałem nad zrobieniem czegoś takiego ale nie za dużych rozmiarów, pki co nie mam jeszcze zrobionego, ale moim zdaniem ulatwi to wyszukanie monety przy niedostatecznej widoczności np. jak ktos szuka w nocy lub na szarówie gdy cieżko jest dostrzec znalezisko. Sam nieraz sie męczylem aby odależć przedmiot.Pomysl jak najbardziej dobry, tylko trzeba dobrac odpowiednia średnice oczek aby piach i maly żwirek przelatywal bez problemu, a monetki zostaweły.pozdrawiam
luger Napisano 6 Marzec 2007 Napisano 6 Marzec 2007 http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=183938#184092
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.