Skocz do zawartości

Sito na monety itp.

Arek28

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Arek wybadaj rynek- wypuść parę na alaukcje i dowiesz się czy trafiłeś. Nie proponuj takich sprzętów na forum bo pokazujesz jakie to proste. A tak napisałbyś profesionalny.......".
Ps. mam parę pomysłów co do tego sprzętu byłoby przydatne.
Napisano
Witam dobry pomysł . Sam kiedyś myslałem nad takim sitem ale w kształcie małego wiaderka i po środeczku zamontowany magnes.
  • 1 month later...
Napisano
juz pare miesiecy temu myślałem nad zrobieniem czegoś takiego ale nie za dużych rozmiarów, pki co nie mam jeszcze zrobionego, ale moim zdaniem ulatwi to wyszukanie monety przy niedostatecznej widoczności np. jak ktos szuka w nocy lub na szarówie gdy cieżko jest dostrzec znalezisko. Sam nieraz sie męczylem aby odależć przedmiot.
Pomysl jak najbardziej dobry, tylko trzeba dobrac odpowiednia średnice oczek aby piach i maly żwirek przelatywal bez problemu, a monetki zostaweły.
pozdrawiam
Napisano
juz pare miesiecy temu myślałem nad zrobieniem czegoś takiego ale nie za dużych rozmiarów, pki co nie mam jeszcze zrobionego, ale moim zdaniem ulatwi to wyszukanie monety przy niedostatecznej widoczności np. jak ktos szuka w nocy lub na szarówie gdy cieżko jest dostrzec znalezisko. Sam nieraz sie męczylem aby odależć przedmiot.
Pomysl jak najbardziej dobry, tylko trzeba dobrac odpowiednia średnice oczek aby piach i maly żwirek przelatywal bez problemu, a monetki zostaweły.
pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie